Залиште свій відгук про Пологовий №3

254 Відгуки

  • Каріна
    Posted 18-11-2020 18:40

    Велике Дякую акушеру-гінекоголу, Пучко Марині Сергіївні! Народжувала 23.03.2020р.
    Добра та відзивчива, завжди на зв`язку в любий час дня і ночі.
    На рахунок пологового,трішки засмучена,в палатах на першому поверсі дуже холодно.
    Але я надіюсь що це поправимо) В палатах чисто,годують дуже доообре)Малюка оглядають кожен день,якщо якісь питання зразу до тебе прийдуть в палату. Також дають міні-подаруночки)
    Бокс віддали на другий день) Проводила кесарив розтин) Пройшло все чудово) Дякую всьому персоналу який був присутній)) 10:37,23.03.2020р
    Якщо звертатись то тільки сюди,але ЗРОБІТЬ ОТОПЛЕННЯ!!!!!

    • admin
      Posted 19-11-2020 11:29

      Доброго дня! Дуже дякуємо за відгук! Щодо опалення – вже все налагодили, зараз тепло 😊

  • Светлана
    Posted 18-11-2020 17:34

    Добрый день всем! Я счастливчик из счастливчиков)))) только вышла с работы, почувствовала, что воды отходят, а роддом рядом) обменка была подписана и всегда со мной) только не надо сразу фукать, что Корона, и такой срок, кто ж на работу ходит! Кто нашёл своё дело для души – поймёт! А маску ношу и руки мою, если что)
    В общем, пришла в роддом))) попала на прекрасную бригаду, часа через 1,5 уже и родила)
    Ещё и с соседкой по палате повезло, были на одной волне! На третий день выписали. По-моему, все мегагармонично 😉

  • Інна Семенюк
    Posted 18-11-2020 10:04

    Величезна дяка Довгальову Руслану за допомогу під час пологів, за щире людське ставлення до пацієнта!

  • Александра
    Posted 16-11-2020 11:04

    13.11.2020 я стала мамой 🥳🙌🏻🙏🏻 Пятница 13-ое вовсе не плохой день, теперь мой любимый))) Мия, 2980, 49 см❤️

  • Марина
    Posted 16-11-2020 10:26

    Доброго дня 🙂
    Переповнена щастям і хочу сказати величезне дякую лікарям цього пологового за те, що фактично врятували мою дитину. Синочок був кілька разів оповитий пуповиною, робили цесарський розтин. Дуже хвилювалась (поки наркоз не взяв). А потім розплющила очі і побачила сина з чоловіком, і стало так спокійно 🥰 дуже вдячна саме за це відчуття, що на вас можна покластися. Операцію проводила Манжула Людмила Василівна, анестезіолог Фоменко Віталій Віталійович. Чоловіком був і з тестом, і з КТ на всякий випадок.

  • Людмила
    Posted 11-11-2020 17:49

    Від найщасливішої мами Ореста Івановича, величезне дякую черговій бригаді, з якою я швиденько народила 05.11 🥳🤩👌🏻❤️

  • Полинка
    Posted 10-11-2020 19:47

    Любовь Николаевна Мочалова – самый замечательный доктор в мире! Первые роды, жутко нервничала, не раз лежала в патологии на сохранении с угрозой, плановое кесарево. И все пережила. Благодаря поддержке, вниманию и безграничному терпению Любовь Николаевны!

  • Ирина
    Posted 09-11-2020 19:58

    Доброго вечера, скажіть будь-ласка чи є на даний момент благодійний внесок при родах? Дякую.

  • Пазєєва Тетяна
    Posted 06-11-2020 08:38

    Мой сыночек тоже родился в этом роддоме, в марте 2011 года.) Меня приятно удивили доброжелательность и положительный настрой персонала; ну и, конечно же, то, какой подход в роддоме к самому процессу родов – возможность присутствия мужа, посещения и поддержки родных; дородовые консультации – все это сейчас вспоминается мне, как прекрасная сказка в реальности!) Особенно хочу подчеркнуть ощущение поддержки и доброжелательность, которые я здесь почувствовала, слава Богу!)

  • Стефанія
    Posted 02-11-2020 14:40

    Стояла на обліку в ЖК вашого пологовго і народжувала у вас не за пропискою. Добре, що зараз можна обрати пологовий за своїми побажаннями, а не бути змушеним народжувати там, де районний по прописці! Пологовий класний, лікарі уважні, нічого поганого не можу відмітити.

  • Олеся
    Posted 31-10-2020 15:02

    Хочу поділитися враженнями і подякувати працівникам 3 пологового будинку! Народила 29 жовтня, сьогодні виписують, все добре і зі мною, і з дитинкою. Палати дуже теплі! Пощастило, зо була вільна палата підвищеного комфорту! Дуже зручно. На пологах був присутній чоловік (із рентгеном). Всі санітарні норми дотримуються, маски, бахіли, рукавички у всього персоналу. Дуже чемні та уважні.

  • Поліна
    Posted 27-10-2020 16:13

    Народжувала у Сікачова Б.А. за домовленістю. Порадила кума і 2 подруги в нього народжували. Веселий лікар))) вміє всі страхи нівелювати прям на старті))) все контролює. На щастя, на день пологів була вільна палата підвищеного комфорту, дуже рекомендую. Таке відчуття, ніби вдома (для такий як я, які панікують від лікарняних стін). В палатах тепло, харчування відмінне. Дитинці одразу зробили БЦЖ та вітамін К, щоденний огляд, допомога із прикладанням. Все сподобалось.

    • юлия
      Posted 03-11-2020 11:00

      Подскажите, какова цена вопроса?)

      • admin
        Posted 03-11-2020 12:40

        Доброго дня! Усі фінансові питання можна оговорити із Заступником директора з мед.частини Петренко Т.Г.

  • Ирина
    Posted 25-10-2020 16:08

    20.10.2020))) магия чисел и самый чудесный день в жизни! Эльвира Олеговна, 3420, 52 см 🙂 Благодарю весь персонал, врача Назаренко Оксану Стефановну ,которая принимала роды, всех акушерочек и медсестер!

  • Марина
    Posted 22-10-2020 14:56

    Сонячного осіннього дня, 11 жовтня з‘явилася на світ наша донька Алевтина ❤️ Дякуємо за допомогу Пучко Марині Сергіівні та усій бригаді санітарок та акушерок 👌🏻🙌🏻

  • Ирина
    Posted 15-10-2020 15:45

    Рожала с дежурной бригадой у Курашко Николая Васильевича. Хорошее отношение, никаких благодарностей никто не просил, Сама была благодарна и рада такому вежливому отношению))))

  • Тамара
    Posted 13-10-2020 15:29

    Про нас казали «народжені у 90-хх», а тепер будуть народжені у Ковід-19))) Величезна подяка усьому персоналу пологового #3 за людське відношення і прагнення допомогти. Народжувала по швидкій з черговою бригадою, за пропискою. Безкоштовно. Умови абсолютно нормальні.

  • Людмила
    Posted 11-10-2020 19:57

    Благодарим Любовь Николаевну Мочалову за сыночка, за легкие, быстрые роды, без разрывов, без швов. Отличный доктор с высоким уровнем ответственности (несмотря на то что роды пришлись на день рождения доктора, я не была обделена вниманием). Также огромная благодарность руководству роддома, а также всему отделению на 1 этаже и всему персоналу отделения патологии. Отличные условия, вкусная и полезная после родов еда. Одни положительные впечатления и воспоминания. Рекомендую.

  • Христина Іваніш
    Posted 07-10-2020 15:40

    Третя дитина в цьому пологовому) і між дітьми рівна різниця у 3 роки))) не навмисно, але лікарі вже жартують, що в нас з чоловіком годинничок спрацьовує влучно)))))))) Народжувала цього разу в Петренко Тетяни Геннадіївни, дуже рекомендую. Дуже чуйна людина, уважна, і зайде кілька разів, переконається що все добре і все є, і годування проконтролює, і щеплення. Не впевнена, що наважимось на четверту дитину, але якщо так, то я б в неї народжувала знову))))

  • Аліна
    Posted 28-09-2020 15:14

    Доброго дня.Підкажіть будь ласка на якому терміні потрібно під’їхати,щоб підписати з вами обмінну карту?І якщо різниця в термінах між місцевою жіночою консультацією і результатами узд по яким термінам орієнтуватись?

  • Анна
    Posted 25-09-2020 09:18

    Здравствуйте! Какие сейчас требования по партнёрским родам? Какие необходимы документы мужу ?

  • Ірина
    Posted 24-09-2020 19:53

    Дякуємо чудовому лікарю, спеціалісту від Бога Мочаловій Любові Миколаївні за нашого синочка!💐

  • Марина
    Posted 21-09-2020 22:09

    Доброго вечора, напишіть будь-ласка інформацію щодо партнерських пологів, які потрібні аналізи для чоловіка?

  • Марина
    Posted 21-09-2020 16:09

    Доброго дня, напишіть будь-ласка інформацію щодо партнерських пологів, а саме, чи потрібно здавати тест на коронавірус для чоловіка та скільки коштує післяпологова платна палата? дякую

  • Евгения
    Posted 18-09-2020 20:06

    Добрый вечер. По каким дням и часам выдаётся справка про то что не получили бебибокс?

  • Инна Безпалько
    Posted 15-09-2020 14:40

    Рожала с дежурной бригадой, бесплатно, а то вижу, спорный вопрос))) Отошли воды, вызвала скорую, отвезли по прописке в роддом №3. Все цывильно, персонал вежливый. Роды стремительные были, поэтому предродовую палату разглядеть не успела))))) Родзал тоже смутно помню. Послеродовая палата была свободна на первом этаже в отремонтированном отделении. Очень комфортно там и красиво. Кровать удобная, ребенок всегда рядом, питание отличное. Каждый день приходила врач, малышку сразу осмотрела педиатр. Сделала прививку БЦЖ и витамин К. Бесплатно. На третий день выписалась и все ок. Свидетельство, жаль, сейчас в роддоме н евыдают, придется отдельно в Загс обращаться. Но все остальное – вполне устроило.

  • Світлана
    Posted 15-09-2020 10:51

    Вдячна черговій бригаді за абсолютно компетентне ставлення і “невимагання” грошей\подяки і т.д. Це дійсно приклад того, як люди виконують клятву Гіппократу. Аби ще чиновники так само дотримувались свого слово і організували адекватну зарплатню медпрацівникам!
    Моя подяка була абсолютно добровільною і по моїх можливостях.
    Народжувала 6 вересня цього року.

    • Анастасия
      Posted 16-09-2020 10:01

      Кто то может сказать нужно сейчас платить благотворительный взнос??если прописка не киевская

      • Надія
        Posted 21-09-2020 14:23

        Підписувала обмінну карту безкоштовно за місяць до пологів ( за них також ніхто навіть не обмовився платити). Все добровільно

      • Аліна
        Posted 28-09-2020 18:35

        Також цікавить данна інформація.Який благодійний внесок,якщо не київська прописка?

      • Юлія
        Posted 02-10-2020 11:47

        Так внесок і зветься благодійним, його сплачувати не обовязково

  • Олеся
    Posted 14-09-2020 15:47

    Сікачов Борис Анатолійович та Кудрик Олександра Ігорівна – двоє найкращих лікарів, завдяки яким з’явилася на світ моя донечка Аліса! Вдячна безмежно))))

  • Олівія
    Posted 14-09-2020 15:35

    Перші пологи, хвилювалася неймовірно! Народжувала у Петренко Т.Г. за порадою подруги і подруги подруги))) Дуже кваліфікований спеціаліст + людина як раза така, яка була мені потрібна: терпляча, зібрала мене до купи, заспокоїла і допомогла народити моє зайченятко )))))

  • Вика
    Posted 07-09-2020 16:43

    Подскажите, обменную карту можно подписать в любой день и время, телефон не отвечает у вас и что нужно иметь с собой для подписания, паспорт и обменку?

    • admin
      Posted 14-09-2020 15:40

      Обмінна карта та паспорт.
      Підписати у Петренко Т.Г., пн 11-13, ср 15-17

    • Аліна
      Posted 28-09-2020 18:34

      Також цікавить дана інформація?Ще підкажіть на якому терміні потрібно підписувати карту?

  • Юлия
    Posted 20-08-2020 18:03

    Доброго дня!
    прошу уточнити інформацію на рахунок тесту на коронавірус при партнерських пологах.
    На сайті розміщена інформація, що обов”язково потрібен і термін якого не більше 7 діб. В свою чергу, працівник довідкової служби говорить, що не потрібно.

  • Анастасия
    Posted 13-08-2020 17:24

    Напишите пожалуйста цены на платные палаты.С уточнением в сутки или за всё время пребывания. Спасибо большое

  • Татьяна.
    Posted 11-08-2020 19:31

    Рожала 29 июля у Балы Оксаны Васильевны. Попробовала вертикальные роды (не в каждом роддоме есть стульчик). Должна отметить, мне такая поза подошла.
    Палаты послеоодовые обычные, 3 женщины в палате, мне было вполне комфортно. Беби боксы сейчас не дают, и это не проблема 3 роддома, это вопрос на более высоком уровне. Вместо бокса дают справку, по которой можно получить денежный эквивалент бокса.

  • Евгения
    Posted 11-08-2020 19:27

    Рожала здесь в июле. Партнёрские уже были разрешены, но без дальнейшего пребывания мужа в палате. Только на родах. Все прошло хорошо. Палата в новом отделении, очень комфортная. Рожала у Манжулы Людмилы Васильевны, такая приятная врач)))

  • Віталіна
    Posted 11-08-2020 19:25

    Особлива подяка черговій бригаді 3 пологового будинку за оперативність та компетентність. Завдяки їхньому досвіду обвиття пуповиною не закінчилось трагедією.

  • Іванна
    Posted 11-08-2020 19:22

    08.08.2020 назавжди лишиться в пам‘яті ❤️
    Орест, 53 см, 4300

  • Юлія
    Posted 06-08-2020 19:01

    Народжувала і стояла на обліку в пологовому будинку 3. Хочу висловити величезну подяку лікарю Боженко Олесі Олександрівні і бригаді яка була на зміні 24.07.2020 і приймали пологи. Пологи були важкі та й вагітність проходила не легко, але завдяки Олесі Олександрівні я виносила і народила здорового синочка. Дякую за терпіння і підтримку.

  • Александр
    Posted 06-08-2020 16:51

    Благодарен за легкие роды.
    Сын Кирилл, 51 см, 3420.

  • Кристина
    Posted 06-08-2020 16:31

    Самый лучший роддом! Очень енпривычно видеть приветливых людей в гос учреждении. Видимо, здесь очень хорошая атмосфера создана для сотрудников)))) Поступила по скорой, родила, выписалась, все)))) никаких инцедентов, неприятных людей, все прошло отлично!

  • Людмила
    Posted 04-08-2020 17:34

    Народжувала в пологовому будинку 3 свого синочка 29.08.2019. У мене був плановий кесарів розтин. До операції лежала у відділенні патології, умови хороші, персонал ввічливий і турботливий. Операція пройшла успішно, хочу подякувати лікарям Тригубчук Тетяні Геннадіївні, Колоту О.А., анестезіологу Фоменку В.В. за їх великий професіоналізм, доброту, турботу, відповідальність. Я дуже задоволена що народжувала саме з ними!!!

  • Яна
    Posted 31-07-2020 01:12

    Здравствуйте, девушки может кто был в такой ситуации то подскажите пожалуйста, если я стою на учёте не в Николаеве.(а в Херсонской области) Но рожать по семейным обстоятельствам хочу в Николаеве. Меня примут? Или будут какие-то проблемы.? Очень сильно волнуюсь(

    • Анастасия
      Posted 08-08-2020 15:37

      Вызовите скорую и вас отвезут в ближайший роддом. Главное обменку иметь с собой, что бы врачи знали как беременнось проходила.
      На улице точно рожать не будете, не переживайте!)

  • Марина Миколаївна Миголь
    Posted 28-07-2020 16:04

    Хочу поділитись досвідом своїх пологів і, сподіваюсь, він когось вбереже від помилок, що я ледь не допустила. Піддалася новомодному віянню щодо домашніх пологів. Аби не порушувати атмосферу під час пологів, аби народжувати з комфортом, аби із чоловіком і молодшими дітьми. І ніби природа має допомогти, і доула за руку тримає. Але не так сталося, як гадалося, бо в природи інші плани виявились. Води відійшли, а розродитися не можу, перейми непочинаються. Стало вже дійсно страшно і аби не ризикувати, із експериментом закінчила, 103, швидка і одразу в пологову залу. Ургентно кесарили. З дитиною все гаразд, я теж в нормі. Просто на власному досвіді переконалась, що краще мати професійну медичну підтримку під час такого процесу. І хоч би він 100 разів був природнім, а раніше навіть в полі народжували і все добре, тим не менш, не дай Бог що, а ризикувати життям дитини – то вже занадто як для експерименту. Рада, що все склалося добре, що лікарі швидко зреагували, що всі живі та здорові.

  • Стефанія Болеславівна
    Posted 28-07-2020 15:58

    Безмежна подяка Петренко Тетяні Геннадіївні за терпіння і підтримку! Дивовижна людина, її голос треба чути, бо коли вона щось говорить, всі нерви в клубочок згортаються і стає тааааак легко. Вона вселяє щиру впевненість в тому, що все буде гаразд і пройде так як і задумано природою. Так і було. І самі пологи виявились легкими, і перебування потім в палаті пролетіло не помітно, а там вже і виписка, і рідні вдома чекають! ЩОйно зможу – приїду із шампанським 🙂

    • Оксана
      Posted 30-07-2020 18:19

      Скажіть будь-ласка а ви домолялися з цим ликарем чи вона була черговим лікарем під час ваших пологів?

  • Busy89
    Posted 28-07-2020 15:55

    Владимир Игоревич, 53 см, 3860, 5:20 утра.
    Мой самый чудесный жаворонок))))
    Благодарна персоналу роддома №3, в частности, Мочаловой Л.Н. за ургентное кесарево. Именно благодаря компетенции этого врача нам удалось избежать риска для ребенка и осложнения во время родов.

  • Карина МАслюк
    Posted 28-07-2020 15:52

    Помню все до каждой секунды! Как воды отошли, потом схватки, спокойный голос Виталия Витальевича, чтоб не кричала ,а направляла все силы на потуги. И звонкий голос Людмилы Васильевны))) Она как солнышко в палате появлялась до родов и проведывала после. И на родах очень поддерживала. Атмосфера бесподобна, родила с комфортом, 100% не хуже, чем в частном роддоме!

  • Олеся
    Posted 28-07-2020 15:49

    💫Світ створюється заново кожного разу, коли в нього приходить дитина!

    Мами мене зрозуміють)) І начебто чекаєш його 9 місяців: не те що б вчора дізналися про вагітність, а завтра вже пора в пологовий будинок.
    Начебто повинні були вже звикнути до думки: «Нас буде троє». Але ні! Хвилююче, як перед зустріччю тисячоліття: що нас там попереду ще чекає ?!

    І я хочу сказати всім молодим батькам відразу: все буде добре! Ви впораєтеся! Адже любов і ніжність 😍- це те, чого не потрібно шукати ззовні, ці почуття вже з вами!

    Я вірю в прикмети і вірю в те, що нова людина має прийти у цей світ через хороші руки у хорошому місці. Дякую всій черговій бригаді Пологового будинку №3 за легкість пологів і відчуття безпеки.

  • Ольга Викторовна
    Posted 28-07-2020 15:47

    Приятно признавать, что эта страна меняется к лучшему. Роды были бесплатные. Никто с протянутой рукой не стоял и карман не раскрывал на благодарность. ОЧень тактичный, приятный персонал. Роди прошли без осложнений. Рожала по прописке с дежурной бригадой 21 июля. В послеродовой лежала с двумя девочками, условия нормальные.

  • Анастасия
    Posted 27-07-2020 09:35

    30.05 родился мой сын. Роды были тяжёлые.
    Хочу выразить огромную благодарность Прищепе Андрею Петровичу за его профессиональное спокойствие которое доставляло мне чувство полнейшего комфорта и уверенности что все будет чудесно. Ещё отдельное спасибо всей команде которая присутствовала на родах. Вы сделали этот тяжёлый день самым прекрасным!

    • Яна
      Posted 29-07-2020 12:58

      Скажите, вам дали бейби бокс?

      • Анастасия
        Posted 08-08-2020 15:28

        Да, дали) очень много полезного там)

    • Алёна
      Posted 26-08-2020 17:50

      А можете поделится списком необходимых вещей которые нужно брать с собой в роддом?

      • admin
        Posted 26-08-2020 22:00

        Перелік речей необхідних з собою ви можете переглянути на нашому сайті, на сторінці за посиланням https://pb3.kiev.ua/zbyraiemo-rechi-v-polohovyj/ . Міцного здоров’я вам та легких пологів!

  • Вероніка
    Posted 22-07-2020 01:34

    27.05.2020 через кесарів розтин з’явився на світ наш синочок. Операцію проводила Манжула Людмила Василівна. Дякуємо їй та її команді за професіоналізм. Все було зроблено на вищому рівні. Дуже охайний шов. За всі дні перебування в пологовому жодного неприємного моменту. Дуже уважний персонал. Особливо той що в реанімації у відділенні Людмили Василівни. Дуже щиро дякуємо за все. Ви найкращі.

    • Яна
      Posted 29-07-2020 12:58

      Вы получили бейби бокс?

  • Марина
    Posted 20-07-2020 17:18

    Рожала 03.07.20 сынулю Даниэля у врача Мочаловой Л.Н., -прекрасная врач. Осталась очень довольна всей командой. Спасибо всем большое за лёгкие роды. Делали эпидуральную-всё без проблем. Рожала на первом этаже, родзал и палата очень комфортные и чистые. Персонал очень приветливый и внимательный.

    • Арина
      Posted 23-07-2020 00:12

      Здравствуйте! Подскажите пожалуйста, а вы предварительно договаривались с Мочаловой или приехали по скорой ? И какую сумму заплатили врачу? Скоро рожать , планирую у Мочаловой ! Хочется побольше информации узнать! Заранее спасибо

  • Анна
    Posted 17-07-2020 12:32

    Рожала 11.07.2020 у Орленко Юлия Павловна, все прошло на отлично. Она не только хороший специалист но и замечательно человек. Уделила максимум своего внимания и времени. Спасибо вам за нашего сыночка ❤❤❤❤❤❤❤

  • Анна
    Posted 17-07-2020 12:25

    Рожала 11.07.2020 у Орленко Юлия Павловна, благодарна богу что мне встретился такой хороший врач. Уделила максимум своего времени мне, была очень внимательна. Она не только отличный специалист но хороший человек. Спасибо вам за нашего сыночка : )

  • Виктория
    Posted 16-07-2020 08:26

    Хочу выразить огромную благодарность Людмиле Ивановне и Александру Андреевичу за человеческое отношение в первую очередь и профессионализм,люди которым можно довериться, Спасибо им большое за Сыночка и мое быстрое восстановление после операции,за такими людьми есть светлое будущее в нашей стране.

  • Тетяна
    Posted 11-07-2020 21:38

    Народжувала 8.06.20 . Дякую Дядечко Ірині Миколаївні, приємна людина, гарно відносилась. Гарний спеціаліст у своїй справі.

  • Вікторія
    Posted 10-07-2020 23:48

    Хочу сказать огромнейшее спасибо бригаде роддома номер 3, которые принимали у меня роды 06.07.2020 (особенную благодарность хочу выразить Поліщук І. А. и акушерке Ане (к сожалению фамилию незнаю) благодаря которым появился на свет мой сыночек.

  • Катерина
    Posted 01-07-2020 15:42

    Доброго дня. Партнерські пологи досі заборонені? І якщо так, то коли планують відновити?

    • Людмила
      Posted 14-07-2020 14:22

      Огромная благодарность коллективу роддома № 3 за квалифицированную помощь при родах. Вы помогли появиться на свет нашему долгожданному мальчику. Работа персона четкая, слаженная. Пребывание было комфортным. Особая благодарность Мочаловой Людмиле Николаевне. После родов, Людмила Николаевна так же консультирует по вопросам здоровья мамы и малыша, что очень важно.

      • Алина
        Posted 23-07-2020 00:17

        Здравствуйте! Подскажите пожалуйста, Вы договаривались за роды с Мочаловой или приехали по скорой? Какую сумму дали врачу? Скоро рожать, планирую у Мочаловой , очень хвалят ее! Хочется узнать побольше информации!)Заранее спасибо

    • Яна
      Posted 05-08-2020 15:57

      Добрый день! Поделитесь пожалуйста контактами Мочаловой Л.Н.

  • Ольга
    Posted 29-06-2020 22:28

    Як можна підписати обміну карту?
    Чи це платно?

  • Екатерина
    Posted 27-06-2020 15:41

    От всей души хочу поблагодарить за доченьку Рыбинского Ю. Н. и Хмелевскую Н. Л. Самые внимательные и заботливые врачи! Даже невозможность партнёрских родов и посещений, в условиях карантина, абсолютно незаметны! Так как рядом были ВЫ! У вас невероятная работа! Сил вам и большого человеческого счастья! БЛАГОДАРЮ!

  • Тетяна Івченко
    Posted 26-06-2020 16:49

    Пологи приймала Ганна Владиславівна Сотніченко по швидкій. Гарна лікарка, з нею ще була така дуже чемна акушерочка, на жаль. її імені не знаю. Але щиро вдячна!

  • Виктория
    Posted 26-06-2020 16:11

    Добрый день!)) Хочу от всего сердца и души поблагодарить роддом 3, а особенно Мачалову Любовь Николаевну и прекрасной команде, всему мед персоналу!!! Все очень вежливы, позитивны, внимательный и многие даже были с очень хорошим чувством юмора 😉😊🙂 Палаты великолепные, комфортные, чистые! Кормили очень вкусно, явно еда приготовлена с любовью! Признаюсь честно я не доверяю врачам и для меня пребывание в больнице это страшный стресс !!!! От пребывания в 3 роддоме стресса не получила, было спокойно и комфортно! 😊😊😊 К Мочаловой Любовь Николаевне я шла доверяя полностью и не ошиблась, она тот доктор который слышит пожелания роженицы и прекрасный профессионал своего дела и очень приятный, добрый, чуткий человек!!! ❤❤❤💞💞💞 Когда нас выписали я прощялась с мед персоналом с улыбкой на лице и благодарностью в душе! 🤗🤗🤗 От чистого сердца благодарю всех всех всех кто работает в роддоме 3 💖💖💖 Благодарю 🙏🙏🙏

    • Арина
      Posted 23-07-2020 00:20

      Здравствуйте! Подскажите пожалуйста, Вы договаривались за роды с Мочаловой или приехали по скорой? Какую сумму дали врачу? Скоро рожать, планирую у Мочаловой! Хочется узнать побольше информации !) Заранее спасибо

  • Олена
    Posted 26-06-2020 09:43

    Хочу відмитити лікарку Воронецьку Юлію Василівну! Приймала пологи в мене двічі. Синочка і донечку) Обидва рази пологи були легкими.

  • Христина
    Posted 25-06-2020 14:41

    Народжувлаа в Орленко Юлії Павлівни. Чудовий лікар, дуже уважна, все пройшло добре. Післяпологові умови нормальні, палата на 3 породіллі, дитинка завжди поруч. Приходили педіатри, щодня був огляд. Дуже вдячна за людське ставлення. Саме цього не вистачало 11 років тому на моїх перших пологах.

  • Ольга Олеговна
    Posted 25-06-2020 11:36

    Рожала по скорой с дежурной бригадой. Мой роддом по прописке. Осталась довольна. Роды бесплатны, отношение человечное. Палаты и питание в норме, нимкаких жалоб не было.

  • Любовь
    Posted 17-06-2020 01:36

    За кесарево нужно платить или нет? Действует ли в мариуполе больничная реформа?

  • Катерина
    Posted 15-06-2020 17:39

    Обох діточок народжувала у Савельєвої Ірина Валеріївна. Неймовірний лікар! Дуже приємна людина, уважна і на 100% компетентна. Раджу.

  • Арина
    Posted 15-06-2020 17:21

    Рожала у вас 06.06.2020 по месту прописки с дежурной бригадой. Роды бесплатные. Условия нормальные, в новое отделение не попала, была в обычной палате на 3 женщины. Без излишеств, но все чистенько, врач и акушерка внимательные были. К ребенку педиатр регулярно приходил. Грудь размяли, прикладывать научили. Прививки сделали. Выписали, муж встречал у роддома, посещения запрещено еще было, сейчас уже не знаю.

    • Алина
      Posted 20-06-2020 11:39

      Скажите пожалуйста, требовали благотворительный взнос? Или роддом работает по новой реформе и получает от государства 8500 за роды?

  • Оксана
    Posted 15-06-2020 17:15

    Народжувала з черговою бригадою. На зміні був лікар Синиця. Анестезіолог Фоменко. Все пройшло чудово. Біль не переношу, тому анестезію вимагала ще в кареті швидкої)))

  • Ольга Викторовна
    Posted 15-06-2020 17:11

    Дивлюся на свою дочнечку і щодня з величезною вдячністю згадую свої пологи, легкі, дуже природні…і чудову лікарку Петренко Тетяну Геннадіївну. І акушерочку (на жаль. імені не пам’ятаю). НЕмов янголи були поруч увесь період пологів і надихали, і заспокоювали 🙂

  • Анна
    Posted 14-06-2020 11:07

    Родила 26.05.20 и безумно рада своему выбору! Замечательный роддом, условия и персонал. Отдельная благодарность Мочаловой Любовь Николаевне. Благодаря Вам, родила свою доченьку естественным путем (как я и мечтала) после кс. За следующим только к Вам!

  • Катерина
    Posted 12-06-2020 21:44

    Родила мальчика 11.02.2020. Готовилась с к естественным родам, но по решению врача было плановое кесарево, за что ему огромная благодарность.Хотела бы выразить огромную благодарность врачу Пучко Марине Сергеевне. Столь переживательного и внимательного врача ещё не встречала. А также хотела бы отметить профессионализм анастезиолога Фоменко Виталия Витальевича,анестезия была рассчитана идеально.Рекомендую.За следующими дай Бог только к ним .

  • Мэгги
    Posted 10-06-2020 14:09

    Скажите пожалуйста, кто сталкивался с доктором Голумбовской И.Л? Есть тот, кто рожал у неё? Что скажите?

  • Наталия
    Posted 10-06-2020 11:05

    05 июня 2020 рожала с врачем Яремчуком Игорем Михайловичем.
    Благодаря высокому профессионализму и быстрой реакции Игоря Михайловича моя девочка сейчас рядом со мной. Хотя могло все случится иначе, из-за возникшей сильнейшей патологии во время родов (преждевременная отслойка плаценты).
    Этот врач спас мою доченьку, за что ему безгранично благодарна.
    Рожала в новом отделении физиологического акушерства – условия, техника, персонал, отношение к роженицам, а так же питание отличное.

    • Марина
      Posted 12-06-2020 01:45

      Добрый день. Подскажите пожалуйста, вы платили за то чтобы подписать обменную карту?или новая реформа действует?Спасибо.

      • Администрація ПБ№3
        Posted 15-06-2020 17:06

        Обмінна карта підписується безкоштовно. Реформа в дії з 1 квітня.

      • Оля
        Posted 17-06-2020 23:15

        Підписувала тиждень тому, без благодійних внесків.

        • Оксана
          Posted 24-06-2020 16:16

          скажите вы по прописке подписывали???? и просили новое отделение (говорят о нем нужно договариватся при подписании обменки) и оно платное??????

  • Анастасія
    Posted 09-06-2020 11:17

    От всей души хочу поблагодарить Герасименко Наталью Петровну!
    Когда идёшь в родильный зал впервые, ты очень боишься. Когда идёшь во второй, боишься ещё больше, потому, что знаешь, что тебя ждёт. И хоть одни роды от других отличаться могут абсолютно кардинально, в обоих случаях я не боялась никаких раскладов. Наталья Петровна всё подробно объясняла, отвечала на самые дурацкие вопросы и была на связи круглосуточно. В первый раз не знаю, чем бы дело кончилось, если бы она так слажено не сработала… в результате имеем здорового, смышленого ребёнка!
    Во второй раз ей со мной пришлось натерпеться: не слушалась на родах абсолютно🙈
    Но она ко всему отнеслась понимающе, помогала не только по медицинским вопросам, но и во всех вопросах и нюансах, которые касаются жизни с маленьким ребёнком. Яшла на вторые роды с твёрдой уверенностью, что всё пройдёт прекрасно, потому что я доверяла врачу на все 100%!
    Огромное Вам спасибо, Наталья Петровна, за то, что помогли моим деткам явиться этому Миру!

  • Ольга Карнаухова
    Posted 04-06-2020 21:08

    От всей души выражаю благодарность за профессионализм, за благородный труд, за внимательность, отзывчивость, и доброту врачу отделения патологии беременных Колоту Александру Андреевичу, который помог появится моему сыну и дочери  в 2017 и в 2020 году,и оперировал меня в 2015 году при внематочной беременности. Также хочу поблагодарить весь  персонал  роддома за отлично организованую работу и очень доброе отношение к пациентам.Рекомендую Александра Андреевича к сотрудничеству как опытного  врача с “золотыми руками”, врача от Бога, профессионала в своём деле.

  • Інна
    Posted 04-06-2020 00:20

    Народжувала у серпні 2018 року, Плановий кесарів розтин. Загалом враження про пологовий дуже хороші, адже головне за чим туди прийшли це не гарні палати і євроремонт. Операцію проводила Любов Миколаївна Мочалова, безмежно вдячні їй за благополучну появу на світ нашої донечки. Розріз загоївся без проблем. Лікарі і медсестри турботливі і чуйні. Хабарів ніхто не вимагав. Єдине, що трохи затьмарило враження це некомпетентність однієї чергової лікарки, яка наполегливо не хотіла визнавати, що у мене відійшли води (називала їх просто виділеннями, це також підтвердив безкоштовний експрес тест, який зробили мені на місці). Втім рано-вранці чоловік приніс тест вже з аптеки, який підтвердив, що відійшли води і була інша лікарка, яка оперативно зреагувала і повідомила Любов Миколаївну. Мене поставили першою в чергу на операцію і вже за пів годинки донечка з’явилась на світ. Тож все закінчилось благополучно. Дякуємо безмежно всім причетним 😌🙏

  • Ольга
    Posted 03-06-2020 22:00

    Хочу выразить огромную благодарность докторам Дядечко Ирине Николаевне и Дымарской Александре Зиновьевне, за то как они выполнили экстренную лапаратомию при моей внематочной беременности. Доктора не просто сохранили мне трубу, но и действовали настолько аккуратно, что я в следствии забеременела с этой же оперированной трубы! Операция была в июне 2019 года, а в августе 2020 я ожидаю рождения моего долгожданного ребёночка. Спасибо вам большое!

  • Ирина
    Posted 01-06-2020 20:09

    Рожала в феврале у Бабака Махмудовича. Очень рекомендую! Благодаря ему и персоналу 3 роддома я выносила, вылежала свою 5ю беременность (из 5 было 3 срыва, причём 3 из них на сроках 5 и 6 месяцев, 1 аборт). В свои 37 я уже и не думала, что когда то рожу.
    Это были нелёгкие 9 месяцев и большую часть их я провела лёжа в палатах на сохранении. Много случаев видела, со многими познакомилась и общаюсь до сих пор)) скажу, что отношение в этом роддоме изменилось.
    Ещё лет 10 назад в этом роддоме был последний срыв и остались только негативные эмоции от персонала. Но сейчас, спустя 10 лет, все иначе. Намного лучше и качество обслуживания, и сами палаты. Я была приятно удивлена) хотелось бы и второго тут же рожать))

  • Ника
    Posted 31-05-2020 21:10

    Рожала здесь с замечательным врачем Мочалова Л.Н., в 2013 году моего сыночка, а в мае 2020 родила здесь же с Любовью Николаевной свою доченьку.Спасибо огромное за прекрасные и быстрые роды, замечательно подобранную бригаду. Осталась всем очень довольна! Рожала на 1 этаже, все новое, после ремонта, родзал и послеродовая индивидуальная палата очень мне понравились, еда очень вкусная, отношение всех врачей, санитарок на высшем уровне! Спасибо вам всем огромное и дай вам Бог здоровья!

  • Анна
    Posted 28-05-2020 21:39

    В третьем роддоме я рожала свою старшую дочь в 2012 году. И я всю свою жизнь буду благодарна врачам детского отделения за то, что выходили мою крошечку, т.к. девочка моя оказалась Торопыжкой и родилась на 34 неделе.
    Но слаженность действий врачей,высокий професионализм и просто нормальное человеческое отношение сделали свое дело, и теперь мы растим на радость себе доченьку -красотку!!!

  • Анастасия
    Posted 19-05-2020 13:15

    Хочу выразить огромную благодарность Боженко Олесе Александровне.
    Все 9 месяцев ведения беременности были волшебными. Лишних анализов не назначала, не запугивала.
    Очень сложно найти своего врача, который становится тебе родным не только на 9 месяцев, а потом еще найти желание к нему вернуться на обследования. Но это доктор с большой буквы.
    Буду теперь к ней ходить постоянно))) Если она конечно не устала от меня ))))
    Прежде чем назначить препараты – перепроверит миллион раз….поговорит не только о беременности, а расскажет много другой полезной информации или просто по душам.
    Когда родила, было настолько приятно, что она пришла, посмотрела, убедилось, что все хорошо.
    Всегда отвечает на любые вопросы.
    Огромное спасибо третьему роддому, что вы собираете такие ценные кадры. Главное дорожите ими.

  • Олена
    Posted 18-05-2020 11:47

    Народила 11.05.2020 Мою донечку Ангеліну ))дуже вдячна лікарям,медсестрам та акушеру гінекологу(на жаль не знаю ,як їх звуть)
    Найкращий пологовий будинок❤️❤️❤️

  • Олена
    Posted 16-05-2020 05:01

    Народжувала у 3 пологовому у серпні 2018 р., а через місяць потрапила туди із лактостазом. Перед пологами побувала на екскурсіях у декількох пологових Києва, Народжувати в 3 вирішила після зустрічі з Мочаловою Л.М., а пологи приймала Манжула Л.В. Залишилась задоволена і спеціалістами, і умовами (хоча це і було до грандіохного ремонту).

  • Ірина
    Posted 14-05-2020 19:02

    Народжувала в 3 пологовому будинку під час карантину 18.04.2020р. Дуже вдячна команді професіоналів які приймали пологи на вищому рівні. Особлива вдячність лікарю акушеру-гінекологу Холоденко Ніні Василівні. Вона підтримувала і супроводжувала мене під час пологів і після. За другою дитинкою тільки до неї) Також не аби яку підтримку давала акушер та психолог Олена Ель Госейні, яка вміє заспокоїти і налаштувати на правильний лад. Дякую, що допомогли з‘явитись на світ нашій крихітці) Я обрала палату на першому поверсі і не пошкодувала, щоденне вологе прибирання, всі зручності і харчування мене повністю влаштовувало. Великі порції, навіть не встигала все з‘їдати. Хороший свіжий ремонт.

    • Лілія
      Posted 24-05-2020 18:46

      Ви підписували обміну карту в роддомі ,та чи платили за роди??

      • Ірина
        Posted 28-05-2020 15:41

        Народжували 29.10.2019. На той час обмінку підписували. Так як не місцеві платили 2000 грн через касу, благодійний внесок

  • Антоніна
    Posted 14-05-2020 16:26

    Величезна подяка Петренко Тетяні Геннадіївні та її команді. Пологи пройшли легко. Пологове відділення дуже сучасне і затишне,
    Народжувала в новому відділенні після ремонту в травні 2019 року.
    Величезне вам спасибі за Вашу працю!!!

    • Оксана
      Posted 20-05-2020 19:44

      Скажіть будь-ласка а вона не веде вагітність і чи модна домовитися якось щоб сама в неї народжувати?

  • Альона
    Posted 14-05-2020 14:53

    Народжувала у вересні 2014 року. Щиро вдячна Андрію Петровичу Прищепі та усій його команді за високий професіоналізм і людяність. Вертикальні природні пологи без жодних пошкоджень. За моєю рекомендацією у
    В Андрія Петровича народжувала двічі кума та її сестра. У всіх позитивний досвід і здорові дітки. За другою вагітністю потрапила на збереження у 16 тижнів з кровотечею, вагітність зберегли, морально підтримали усіма ліками безкоштовно забезпечили. Сервіс не гірше ніж у “Добробуті”. Щиро вдячна за людяність і чудову роботу! З такими професіоналами як у 3му пологовому у нас будуть тільки здорові дітки і щасливі батьки😊 Міцного здоров’я і належної оплати праці усім працівникам пологового! Ви найкращі❤

  • Владилена
    Posted 14-05-2020 12:47

    Рожала в апреле 2018 года. Кесарево. Благодаря слаженной работе всего персонала начиная от уборщиц о до врачей, сложились только положительные впечатления!
    Рожали у Мочаловой Л.Н.,роды прошли отлично как и послеродовой период. Внимательные врачи, Спасибо за Вашу работу!!! Рекомендую 3й роддом!

  • Олександра
    Posted 12-05-2020 15:53

    2 тижні тому сала мамою) народжувала сама, відвідин не було, чоловік зустрічав лише біля пологового під час виписки. Ніколи не думала, що попаду в такий період, бо перших двох дітей народжувала з ним в пологовому залі. Але все добре, головне, що дитинка здорова!

  • Катерина
    Posted 10-05-2020 16:03

    Ваш пологовий дуууже змінився у порівнянні з тим, що було 8 років тому! Це дійсно величезна робота і я не шкодую, що наважилась знову тут народжувати, попри негативне враження від перших пологів! Робила кесарський розтин у Мочалової Любові Миколаївни. Дуже акуратно все зроблено і лікарка уважна, і акушерочка чудова! Дуже вдячна за легкі пологи!

  • Тетяна
    Posted 07-05-2020 15:55

    Народжувлаа з черговою бригадою, перебувала в загальній післяпологовій палаті. Реально безкоштовно, ніяких оплат не було, окрім подяки лікарю за власною волею. Ніхто нічого не просив і ні на що не натякав.

    • Лілія
      Posted 24-05-2020 18:48

      Ви підписували обміну карту??

  • Анастасія
    Posted 05-05-2020 21:51

    Народжувала 8.04.20
    В період карантину, без партнера. Боялась і нервувала. Проте, я навіть не відчула що підтримки нема. Команда медиків яка була присутня в операційній, всі з посмішками, такого точно я не очікувала. Дуже вдячна і приємно здивована! Дякую Любові Миколаївні Мочаловій, прогресивний лікар, професіонал. Дякую за життя моєї крихітки, за м’який розтин і за психологічну допомогу. В цій історії ще велике дякую Бакшеєву Сергію Миколайовичу, він зробив усе можливе, аби мої пологи були максимально наближені до ідеальних. Окремо хочу написати про божествені руки анестезіолога, Віталія Віталійовича Фоменка, він не просто чудовий лікар, професіонал, а ще й неймовірна людина! Спінальної анестезії, начитавшись відгуків, боялась неймовірно, але прокола я не відчула, плюс ніяких ускладнень після неї не було.
    Можу точно сказати, що зараз, в період карантину, в цьому пологовому відношення було чудовим. Змінила я думку про лікарів. Однозначно рекомендую цей пологовий.

  • Светлана
    Posted 03-05-2020 22:46

    04 апреля рожала у Рыбинского Юрия Николаевича. Естественные роды без эпидуральной анестезии.
    Врач профессионал своего дела, спокойный, тактичный, все обьяснит и поддержит. С таким врачем как Рыбынский Юрий Николаевич можно быть уверенной, что роды пройдут на высшем уровне. Очень рекомендую.
    Отдельное спасибо акушерке Любовь Федоровне.

  • Олександра
    Posted 02-05-2020 09:11

    Конечно же, изначально Спасибо большое!
    Родила в январе 2020г. сыночка с помощью КС с Мочаловой Любовью Николаевной! 8 лет назад рожала дочку здесь же. Отношение ко мне также внимательное, как и раньше, а условия теперь, конечно, просто люкс. Всё чисто, удобно, красиво, а еда мне ну очень понравилась! Приятно видеть как роддом преображается! Смело рекомендую и персонал, и условия и атмосферу👏

  • Тетяна
    Posted 01-05-2020 17:14

    Двічі народжувала у 3-му пологовому у Любові Мочалової. Хлопчика та дівчинку з різницею в 3 роки. Спасибі Любові та всій команді. Справжні природні пологи. Максимально враховані мої побажання. Дуже комфортні умови!

  • Елена Цандер
    Posted 30-04-2020 14:31

    Родила дочь в 2008 и сына в 2010 у Мочаловой Любовь Николаевны. Врач от бога! Спасибо вам большое за помощь и поддержку в родах.

  • Мария Гаврилова
    Posted 29-04-2020 15:49

    Для начала хочу сказать спасибо своей команде спасителей,попала на сохранение на 3м месяце беременности с гематомой,она то рассасывалась,то опять появлялась,но мы не сдавались и сохранили мою деточку,огромное спасибо Холоденко Нине Василевне,Пучко Марине Сергеевне и отдельное спасибо Бабаку Махмудовичу Тахеррафтар-вы чудо,благодаря Вам,мое чудо выжило!!!!!!! Пролежала до 5ти месяцев и спокойно доносила до заветных 39ти недель,отношение хорошее и о плохих отзывах которые иногда слышала в сплетнях не увидела подтверждения!!! Рожала по скорой конечно же тоже тут,принимали роды Дядечко Ирина Николаевна и Карповец Олег Иванович,Ирина Николавна хорошо сделала эпизио (так как малышка не проходила сама),Олегу Ивановичу большое спасибо ,что показал ,как правильно дышать и вовремя сориентировал меня в потугах,огромное спасибо за Анну,рожала 9го марта 2020го,моя девочка со мной и счастью нет предела !!!)))Развития Вам и удачи

  • Анастасия
    Posted 29-04-2020 15:02

    Спасибо огромное всему коллективу 3-го роддома за мои роды и послеродовой период, а особенно докторам Александру Васильевичу Забудскому и Сокол Ольге Ивановне!Благодаря Вам и Вашему профессионализму мне удалось быстро встать на ноги после осложнений.Я провела 2 недели в роддоме и чувствовала себя как на курорте, хоть было и не легко и мне и вам, но я с умилением вспоминаю этот период.Если бы решилась на третьего, то только с Вами)) Есть опыт родов в частной клинике, но у Вас мне было комфортнее во всех отношениях!

  • Марина
    Posted 29-04-2020 14:48

    Очень довольна, что рожала в 3 роддоме.
    Прекрасная команда профессионалов:)
    Безумно благодарны за появление нашего сыночка, Мочаловой Любови Николаевне и акушерке Алле Борисовне🤗🥰🥰 Спасибо Вам:)

  • Ольга
    Posted 29-04-2020 14:18

    Народжувала тут 19.10.19. І дуже щаслива, що так сталось, що саме сюди потрапила, бо пданували спочатку інший пологовий. Вся вагітність протікала дуже добре, аж за два тижні до назначеної дати пологів почала боліти спина в зоні лопаток і піднявся тиск. Гінеколог направила в стаціонар. Вперше там я почула діагноз прееклампсія, який мені ні про що не говорив… За кілька днів черговий лікар Гапоненко А.Г. прийняв рішення про терміновий кесарів розтин. Це була субота. Вчасне рішення врятувало моє життя і диття моєї дитини. Весь медичний персонал проявив себе найкращим чином. Не дивлячись на тяжкість свого стану, я з теплом і вдячністю пригадую своє перебування в 3 пологовому. Дякую вам!!!!!

  • Наталья
    Posted 29-04-2020 09:29

    Спасибо большое роддому и доку Мочаловой! Удивительно спокойные люди и профессионалы. Мне было позволено: переносить малого на почти две недели от ПДР при приблизительном весе киндера по УЗИ 4500. Родила сама, без проблем, без стимулирования – 5150 и 58 см. Очень всем благодарна, прекрасные условия пребывания (в отдельной палате и с кондиционером).

  • Илья
    Posted 29-04-2020 07:16

    Татьяна, большое вам спасибо за профессионализм. В сентябре 2018 стали родителями прекрасной дочки. Все прошло быстро, слажено, без лишних эмоций и болтовни. Это ли не главный показатель команды профессионалов.

  • Людмила
    Posted 29-04-2020 07:01

    В 3-му пологовому народжувала у вересні 2019 своїх двійнят) Планове КС у Колота Олександра Андрійовича. Це професіонал своєї справи, якому можна довіряти на 200%. Йому та команді, яка з ним працювала.

  • Анна
    Posted 29-04-2020 05:01

    В РД#3 летом 2017 родила с Петренко Татьяной Геннадиевной, у неё же наблюдалась всю беременность. Планировали рожать в частном РД, т.к. о 3 РД были плохие отзывы (почти все до смены руководства!), но я выбрала Врача и ни на секунду не пожалела. ТГ была на связи всю беременность, отвечала даже на самые глупые вопросы, а их было много – ребёнок первый))) На роды примчалась в 6 утра и все время была рядом, 13 часов. Родила без анастезии, но делали епизиотомию, шов идеальный! После родов Доктор регулярно приходила осмотреть и просто поддержать морально.

    Из обязательных платежей только взнос из-за отсутствия прописки, оплата в кассу,, ни разу никто не намекнул и, тем более, не потребовал ничего. Медикаменты, прививка ребёнку, осмотры – все бесплатно. При этом абсолютно все были доброжелательны!
    Вторые роды тоже хотелось бы прожить с Петренко!

  • Мария
    Posted 29-04-2020 01:25

    Мы рожали нашего сыночка у лучшей команды профессионалов, мой любимый Доктор Татьяна Геннадиевна Петренко, спасибо Вам огромное за нашего сыночка. Вы сделали все, чтоб сохранить его и он был здоров… Спасибо Любовь Николаевне Мочаловой, которая была тоже всегда рядом, хоть нашему Богдану уже два года, я до сих пор захожу в стены роддома номер 3 и благодарна каждому сотруднику, за моего малыша и ни разу не пожалела, за то что рожали мы у лучших. ЛЮБЛЮ Вас)))) СПАСИБО ЕЩЕ РАЗ 😘😘😘

  • Алена
    Posted 29-04-2020 00:41

    Рожала год назад , ни с кем не договаривалась, рожала по прописке, на 40 неделе пришла сдалась, хотелось скорее родить, оформили в патологию, лежала ещё надел ку, в это время меня обследовали, каждый день ктг, моча, врачи заходят дежурные проверяют меня и ребёнка, у меня все хорошо было, просто контроль состояния) Подписав договор на стимуляцию иду рожать на 6 этаж, я была в хорошем род зале , совсемИ комфортными условиями) и я не платила и не договаривалась, отношение врачей и всего мед персонала отличное!!! Я осталась довольна своим врачем Чернов А.В акушеркой ( не помню фамилию) анестезиологом Фоменко В.В. Анестезиолог от Бога !!! Золотые руки!!!!! Всей Бригаде 6 человек я была признательна!!! Все работали, все делали свою работу!!! Я благодарна всем!!! После три дня находясь с дочкой в роддоме, осмотр врачей, был на высоком уровне, все подходят, все помогают и не отказывают о правильном прикладывании ребёнка , отвечают на все вопросы! Я довольна!!!
    Рекомендую 3й роддом!!!!

  • Тетяна
    Posted 29-04-2020 00:36

    10.10.2019 майже в 10.10 ранку😉 з’явилось на світ наше маленьке янголятко. 3 роки очікування і нарешті ми змогли, ми його побачили і знову відчули радість батьківства. А все завдяки найкращому лікарю і чудовій людині- Петренко Тетяні Геннадіївній.
    Три роки втрат: викидень за викиднем, далі важка вагітність, яка супроводжувалась постійною загрозою та завдяки її професійності ми маємо можливість щодня бачити усмішку нашого малька.
    Дякую щодня, за наше щастя, усій команді лікарів пологового будинку😘😘😘

  • Татьяна
    Posted 29-04-2020 00:12

    Главное не цвет стен, а те руки, которые принимают в этот мир наших крошек))) нам повезло, нас приняла самая добрая, активная, оптимистичная, жизненная, быстрая Петренко Татьяна))) наверное потому наша малышка как пошла, так больше и не сидит на месте)))) заряд позитива она 100% получила от Татьяны Геннадьевны)))) отдельная благодарность Гичке Назарию Михайловичу, за точно подобранного для нашей семьи акушера))) угадали)))) а, конечно же Леночка, ты мега позитив и всегда идешь к тебе как на праздник)))) Боже, да я вас всех там люблю)))) вы супер команда!!!! И Вам просто завидуют все остальные роддомы!!!!

  • Женя
    Posted 28-04-2020 21:20

    В вересні 2019 народжувала у Орленко Юлії. Все пройшло неймовірно природньо і приємно з боку персоналу. Окремо хочеться подякувати акушерці Олені Ель Госейні. Вона справжній профі, і ії підтримка під час пологів була просто неоціненною.

  • Наталия
    Posted 28-04-2020 17:31

    Рожала в 2014м у Колота Александра Андреевича. Роды были патологические. Но родила сама с помощью Александра Андреевича и его команды. Швы идеальные были, Даже гинекологи
    это отмечали уже далеко после родов. Отношение было очень хорошее, часто заходил спрашивал о состоянии. Если бы рожала еще, то хотелось бы тоже у Колота 🙂 Большое спасибо!

  • Надежда
    Posted 28-04-2020 17:21

    Рожала 30.01.2020
    Хочу выразить огромнейшую благодарность Прищепе Андрею Петровичу и всей команде, которая принимала участие в появлении на свет нашего малыша.
    Весь процесс был под контролем опытных специалистов и волшебной доброты персонала.
    Условия на высоте. Поддержка и помочь была с первых минут пребывания и до момента выписки.
    Спасибо Вам огромное!!!

  • Марина
    Posted 28-04-2020 16:50

    Рожала сына в 2017 году у Людмилы Васильевны Манжулы. Очень благодарна за поддержку. Для меня самым главным было доверие врачу. Чтобы в любой ситуации врач смог принять решение и взять ответственность. Людмила Васильевна очень уверенная и сильная,большой профессионал ,и в тоже время очень заботливая и нежная. Все прошло легко и быстро не смотря на то,что рожала я со сломанной рукой.Я осталась очень довольна,поэтому когда пришло время рожать дочку в 2019 году я прилетела из Польши специально к Людмиле Васильевне. Приятным бонусом было ещё и новое отделение, прекрасные палаты,в которыхрожаешь и потом остаёшься до выписки, отличное питание,которого нам хватала на двоих с мужем. От всей души рекомендую Людмилу Васильевну Манжулу и роддом #3♥️

  • Валечка
    Posted 28-04-2020 14:40

    Рожала в 2018 все прошло супер,если будет второй ребенок то тоже буду рожать в 3 роддоме,на учете стояла у Божено супер врач

  • Наталья
    Posted 28-04-2020 14:15

    Мои вторые роды были в декабре 2019г в 3 роддоме. Очень впечатлил ремонт. Все современное и новое. После родов была в обычной палате. Окна были новые, Сама палата со всем необходимым просто ремонта нет. И было очень душно. Потому что топили хорошо, а с новорожденным сильно непопроветриваешь.
    В общем впечатления хорошее. Персонал приветливый. Я даже питанием осталась давольна( правда мы брали питание с доплатой).

  • Олена
    Posted 28-04-2020 11:07

    Ось уже незабаром рік і це наш 1 день народження Ельвірочки, яка появилась на світ завдяки класній команді лікпрів 3 пб. Рсоблииво лікарю Кириленко Юлії Анатоліївній. Дуже чуйний і відповідальний персонал. Було приємно з ними мати справу. І взагалідуже комфортні родзали і обстановка в даному закладі. Ми народжували на 1 поверсі родзалів. Сучасний ремонт, апаратура, чистенько, затишно і дуже комфортно)))

  • Віоріка
    Posted 28-04-2020 10:51

    Народжувала в березні 2019.Привезли по швидкій.Персонал дуже чудовий.Ставлення відмінне.Дякую за чудових лікарів,в вашому пологовому😃

  • Леся
    Posted 28-04-2020 09:26

    Народжувала в 2010 році у Мочалової. Вона просто супер! І взагалі в пологовому чудовий підхід! У мене була окрема зала для пологів, все пройшло дуже швидко і я досі згадую процес пологів як свято. Лікарі максимально дотримуються прогресивних поглядів на пологи, всі дуже ідейні та уважні.

  • Ольга
    Posted 28-04-2020 08:52

    В марте 2019 родился наш сыночек) остались очень довольны обновлённым отделением на 1 этаже! Ремонт, приветливый персонал, атмосфера, очень хорошее питание для мамы – все было замечательно! Беременность вели не в этой ЖК, соотвественно, ни одного врача не знали. При подписании обменки нас убедили, что все врачи хорошие специалисты и мы не переживали, ни с кем не договаривались заранее и все прошло хорошо! Спасибо )

    • Лилия
      Posted 30-04-2020 10:48

      Добрый день. А можно как то с Вами связаться в соц сетях? Хотелось бы узнать некоторые нюансы, а то на учёте не в их ЖК, а рожать планируем там)

  • Юлія
    Posted 28-04-2020 08:46

    Пройшов рік з моменту коли я народжувала синочка в 3 роддомі. Кесерив Курашко М.В. з своєю надзвичайно потужною командою,в складі якої акушерка Оцабрік Л.В.. Анестезіологом був Фоменко В.В.-ця людина має золоті руки і епідуральна анестезія пройшла на вищому рівно(в моєму випадку були сильні ризики) На зміні була анестезистка Ірина,яка дбайливо з санітарочкою надавала допомогу в разі потреби! ЛЮДИ!!! Я ДЯКУЮ ВАМ ЗА НОВЕ ЖИТТЯ МОГО СИНА І ЗБЕРЕЖЕНЕ МОЄ ЖИТТЯ! За другим-лише в 3 роддом і до цієї команди! СЕРДЕЧНЕ СПАСИБІ!!!

  • Лисниченко Марина
    Posted 28-04-2020 08:38

    Мне 47 лет. Рожала в январе 2020. Ежедневно,глядя на свою доченьку,благодарю коллектив 3 роддома г.Киева за профессионализм и позитивную атмосферу. Всем рекомендую по вопросам материнства .

  • Надежда
    Posted 28-04-2020 00:50

    После того как я узнала о своёй беременности, я стала на учёт в жк 3 роддома, хотя он был и не прописке, жк по прописке мне доверия не внушало, стояла я на учёте у замечательного врача Машир Натальи Викторовны, она всё очень хорошо мне не опытной объясняла, и отвечала на все мои глупые вопросы) На 25 неделе я попала в отделение потологии беременности с высоким давлением, и опять же мне очень повезло с врачем Назаренко Оксана Стефановна. Рожала я с дежурной бригадой на 5 етаже, благодарность также Манжуле Людмиле Василивне правда не обошлось без эпидуральной анестезии, но мы ето сделали, за что я очень благодарна. 1.02.19 появился на свет мой любимый сынок с помощью отличной команды профессионалов, которые действовали как один единый механизм. Послеродовые палаты на 4 етаже замечательные на 3 чел. Роды были без договорённости, единственное ето оплата благотворительного фонда. Спасибо каждому врачу который принимал участие

  • Ольга
    Posted 28-04-2020 00:08

    03.05.2019 в цьому пологовому, у новому відділенні з’явився наш синочок. Дякуємо Манжулі Людмилі Василівні та її команді за професіоналізм. За всі дні перебування в пологовому та за час пологів жодного неприємного моменту не було. Персонал дуже уважний і кваліфікований. Умови на 5+! Ще дякуємо Боженко Олесі Олександрівні. Завдяки її увазі та професіоналізму ми виносили наше щастя. Словом, дякуємо таким людям за те, що вони роблять і як вони це роблять. Це місце куди хочеться повертатися, і люди від яких не шарахаєшся як від візитів до багатьох інших держ.лікарів, тут тепло і спокійно, приємно та безпечно. Обов’язково повернемося за донечкою))

  • Ольга
    Posted 27-04-2020 23:32

    Рожала в 2018 году у Боженко Л.А., осталась очень довольна. Всю беременность наблюдалась у неё и рожала тоже с ней. Отношения персонала отличное . За вторым ребёнком прийду тоже к Леси Александровне)

  • Надежда
    Posted 27-04-2020 22:17

    19 сентября 2019 года родила дочку благодаря Петренко Татьяне Геннадьевне. Я не ошиблась в выборе врача, который сопровождал меня всю беременность. Именно сопровождала!!! Я всегда получала ответы на волнующие вопросы, и оставалась всегда спокойна за свою беременность. Всю жизнь буду Вам благодарна Татьяна Геннадьевна за то, что помогли доце появиться на свет в атмосфере уверенности и комфорта. Прям хочется повторить😊
    Рожала в новом отделении, отличные условия, доброжелательное отношение всего персонала. Я советую этот роддом, уверенна для Вас найдётся Ваш врач, с которым Ваша беременность пройдёт так, как Вы бы того хотели.

  • Светлана
    Posted 27-04-2020 22:10

    В январе родилась наша доченька, рожала с Мочаловой Любовь Николаевной. Это были роды моей мечты, максимально физиологичные, естественные, мягкие. Так что рекомендую род дом 3. Все было га высоте!

  • Юлия
    Posted 27-04-2020 22:01

    Народжувала своїх діток в 2012 та 2013 роках. Дуже дякую Бакшеєву СергіюМиколайовичу та всьому медичному персоналу.

  • Лілія
    Posted 27-04-2020 21:59

    Народжувала два рази в січні 2018 року і в квітні 2020р. Пологи пройшли ідеально хоч і було страшно😅 дякуємо Колоту Олександру Андрійовичу за синів💐

  • Оксана
    Posted 27-04-2020 21:51

    Только самые тёплые воспоминания!
    2013 год.
    Всегда с благодарностью Манжуле Людмиле Васильевне!
    Партнёрские роды без «кошмаров» для папы)).
    В родильном отделении отличный персонал.
    Нам понравилось!)

  • Дарья
    Posted 27-04-2020 21:11

    В марте 2019 встретилась со своей дочкой благодаря Манжуле Людмиле Васильевне. Осталась очень довольна и новым отделением и отношением врачей и персонала после родов. Планирую вернуться сюда))

  • Євгенія
    Posted 27-04-2020 21:06

    Народжувала синочка у 2014 році лікар Шостак Юлія Миколаївна,якій я щиро вдячна за легкі роди.Також робила два оперування,тому можу сказати,що всі були уважні до та після операцвї.Лікарня оснащена всім необхідним,а особливо гарними та чуйними лікарями.Здоров’я вам та всіх благ

  • Татьяна
    Posted 27-04-2020 21:04

    В июле 2019 появилась в 3 роддоме моя дочечка! Спасибо огромное Мочаловой и ее команде за профессионализм! Все прошла легко и благополучно. Рожала в новом отделении условия прекрасные, бойлер, кондиционер все работает. Питание очень вкусное, никаких супер диетических блюд)) Единственный минус педиатр ( очень сильно наслаивала на смеси, еле отбились )

  • Анастасия
    Posted 27-04-2020 20:35

    Рожаю второй раз в данном роддоме. Очень осталась довольна. Палаты хорошие, родильные отличные, на первом этаже кормят просто превосходно.
    Спасибо, что данный роддом создал отличную конкуренцию 5 и 7 роддому, где очень очень очень все дорого.
    Отдельное спасибо доктору Яремчуку и его команде. Благодаря ему – прекрасные две дочки и понимание, что не всегда врач заинтересован в пациенте только потому что ему нужны деньги.

  • Анастасія
    Posted 27-04-2020 19:57

    Коли я ще на 25 тижні домовилася з лікарем, я з таким спокоєм ходила до пологів. Не боялася, не переживала та просто чекала дня, коли стану мамою. Народжувала без епідуральної анестезії, і наступний раз буду теж)) всім хто хвилюється, налаштовуйтеся на позитив, як я! Так, боляче, так, важко, але не так страшно як всі говорять.

    За донечкою прийду знову в 3й пологовий
    ❤️

  • Анастасія
    Posted 27-04-2020 19:56

    …..Через 3 години було повне розкриття, потуги були довгі, адже син проходив з рукою. Акушерка, лікар – робили свою роботу бездоганно! Я під час процесу думала над тим, наскільки це відповідально, і які вони молодці, що допомагають нам жінкам народити прекрасних дітей! Санітарка постійно прибирала, змінювала засмічені відра. Покликали неонатолога та медсестру, вони допомагали мені навіть під час потуг.

    За 43 хв потуг народився наш син. Це робота професіоналів! 3 дні в палаті до нас весь час заходили, багато розповідали, медсестри на посту приходили навіть через «малесенький прищик», пояснюючи моєму чоловіку про те що нормально що ні. Ніхто ні разу не натякав на гроші. З лікарем в нас були свої домовлення, + офіційно в касу 3000 за підписання обмінної карти та + 3000 за пологи та палату на 1 поверсі.

  • Анастасія
    Posted 27-04-2020 19:56

    я щаслива мама майже 6 місячного сина

    за день до пологів приїхала з начебто відходячими водами, мене подивилися і сказали що ні, не вони та залишили в патології, бо вже йшов 41 тиждень)

    Зранку моя лікар, Людмила Миколаївна, мене подивилася, узд, серцебиття. Їжа нормальна, не вишукана, але цілком смачно. Лежала в платній 2 місній палаті. На наступний день, 1 листопада я народила. Пологи були на 1 поверсі, до нас весь час заходили слухали серцебиття, жіночка пропонувала сніданок, я відмовилася, але на зворотньому шляху запропонувала знов і ми з чоловіком з задоволенням поїли. Про палати говорити не буду, все ЧУДОВО, не гірше Ісіди (мала досвід) та інших. Ресторанне меню, нам вистачало на двох, кава з кавоварки, кулери з водою….

  • Наталія
    Posted 27-04-2020 19:36

    Моя донька народжувала 23.03.20 у Пучко Марини Сергіївни.Це лікар від Бога,вона завжди на зв’язку .
    Умови дуже гарні!
    Всім раджу 3 роддом!

  • Оксана
    Posted 27-04-2020 19:10

    Народжувала в жовтні 2019, Дякую Юрію Миколайовичу Рибінському. Завдяки Вам про пологи і після пологовий період згадую легко.

  • Яна
    Posted 27-04-2020 18:30

    В 2018 году в 3 роддоме я родила своего маленького принца. Благодарю всем специалистам, которые помогают ангелочкам появляться на свет 😍 особенно хочу отметить врача Мочалову Любовь Николаевну, спасибо 🙏 Вам, что были рядышком в самый важный день.

  • Тетяна
    Posted 27-04-2020 17:21

    Рік тому народжувала синочка в пологовому #3. Чудові залишились спогади!) раджу всім знайомим)
    Ми якраз попали в щойно відремонтоване відділення – все нове, чисте, чудове відношення персоналу, прекрасне харчування- вистачало на двох з чоловіком))
    І особлива подяка Любові Миколаївні Мочаловій! Дуже чуйний, уважний і компетентний лікар!)

  • Яна
    Posted 27-04-2020 16:53

    Народжувала синочка тут! Дуже задоволена, лікарі уважні і ввічливі, до кожного відносились з розумінням, все чітко пояснювали та підтримували кожного. Ви справжні професіонали! Дякуємо вам за синочка! В наступний раз тільки до вас!;)

  • Ірина Миронець
    Posted 27-04-2020 16:45

    Обидві мої вагітності були важкими та проблемними. Обидва рази лежала на збереженні за місяць до появи на світ моїх малюків. Вперше в 2015 році за життя донечки і мене боролися чудові Іванченко Тетя Георгівна та Глонь Валерій Миколайович, завдяки їх швидкому реагуванню вдалося врятувати дитину від гепоксії, а мене від прогресуючої прееклампсії. В другу вагітність в 2019р. підступна хвороба спіткала мене майже перед плановим КР. Проте, завдяки професіоналізму Тригубчук Тетяни Григорівни та Колот Олександра Андрійовича вдалося уникнути небезпечних наслідків і прееклампсії і пуповинного вузла. Я щиро вдячна команді лікарів, персоналу, найдоброзичливішій медсестрі на посту Наталі Василівні, професіоналам з дитячого відділення за виконану роботу на найвищому рівні! Також персоналу який трудиться поза очі породіль, проте без яких перебування в пологовому не могло б бути таким комфортним. Дякую всім. Нехай береже Вас Бог.

  • Наталія
    Posted 27-04-2020 16:39

    Народжувала у серпні 2015 року у лікаря Андрія Прищепи. Пологи були нелегкі та довготрвалі. Дуже вдячна Лікарю та медичним сестрам за підтримку з нотками доброго гумору та спокою!!!

  • elena
    Posted 27-04-2020 16:27

    рожала в этом роддоме 13.03.2020 ,с дежурной бригадой.прописка у меня не киевская ,но обменную карту подписали без проблем.Приехали с мужем по скорой . Роды принимала Воронецкая Ю .В.,очень вежливая и профессиональная врач ,все прошло без разрывов быстро и легко,если во второй раз буду рожать ,тогда только к ней . Послеродовые палаты чистые ,специалисты заходят каждый час .3 роддом – ничем не хуже платных роддомов ,а специалисты лучше)

  • Алина
    Posted 27-04-2020 16:13

    Две дочки, два кесарево, с разницей в 5 лет: 2014 и 2019. Все отлично. Сейчас роддом по условиям не уступает никаким частным роддомам. Условия шикарные, персонал профи и очень внимательный, питание супер! Спасибо за ваш труд!!!!

  • Наталія
    Posted 27-04-2020 15:57

    Синочку уже 9 місяців💙 про персонал пологового згадую з щирою теплотою. Дуже вдячна Андрей Прищепа – справжній професіонал, я і мій синочок були в надійних руках🙏. Знаю, що у вашому пологовому всі хороші лікарі, та мені доля подарувала найкращого: впевненого, спокійного, досвідченого. І до всього дійсно турботливого!
    Досі згадую як медсестри кололи болючі уколи, намагаючись максимально послабити біль🥺 і дуже їм за це дякую.
    Лікарі і медсестри постійно слідкували за нашим самопочуттям і давали поради що і як треба робити. Отримувала сильну моральну підтримку! Величезна подяка за можливість перебувати в окремій палаті☝️ – це тиша і спокій, а ще постійна присутність чоловіка поруч💕. Це були важкі і болючі чотири дні…але біль забувся, залишились тільки приємні спогади про професійний і людяний персонал пологового N3. Однозначно раджу!

  • Людмила
    Posted 27-04-2020 15:41

    Спасибо роддому #3 за лучших врачей, медсестр и даже чутких простых санитарок. Каждое звено работает на отлично, во всяком случае именно такие воспоминания у меня о пребывании в декабре 2018 года в этом заведении. Отдельная благодарность – Мочаловой Любови Николаевне! Благодаря ей и команде профессионалов я стала мамой чудесного сыночка.

    • Анастасія
      Posted 27-04-2020 16:15

      Добрий день! Напишите кто-то окзыв кто рожал не поприписки в течение месяца, что платили что нада, может у кого-то было кесерево. Очень нада в связи с ситуацией в стране.

      • Юлия
        Posted 27-04-2020 20:12

        Рожала не по прописке, договаривались с врачом. Платила в кассу обязательный платёж для тех, кто не по прописке. Роды были естественные, хотела палату с улучшенными условиями, платила тоже за неё официально. Это было год назад, по этому расценки сейчас не скажу

  • Анастасия
    Posted 27-04-2020 14:42

    29 марта 2019 г в этом роддоме появился наш Александр. Спасибо всем врачам, и всему самому лучшему персоналу. Роды были сложные и морально и физически, но мы справились. Рожать второго только сюда!

  • Марія
    Posted 27-04-2020 14:19

    Дякую професіоналам пологового будинку. 8.08.18р.народила хлопчика шляхом КР. Лікар Дядечко Ірина Миколаївна прекрасна жінка і просто професіонал своєї справи. Дякую всьому персоналу пологового. За другою дитиною обов’язково повернемося до вас)

  • Ирина
    Posted 27-04-2020 14:09

    Рожала двоих своих деток у Колота Александра Андреевича, с которым впервые познакомилась 7 лет назад, когда лежала на сохранении. Очень подкупило его эмоциональное спокойствие, на вопросы дает исчерпывающие ответы, в беседе возникает ощущение что знаешь этого человека уже много лет, для меня это очень важно. При осмотрах очень аккуратен, доставляет минимум дискомфорта (на сохранении, в первую беременность, лежала около 3х месяцев, поэтому сравнивать есть с чем).
    В род.зале и в первый, и во второй раз практически от меня не отходил, и, то, что я родила самостоятельно, во многом его заслуга. Ну и швы, оба раза ровненько зашито то, что было надрезано, все зажило отлично, ни коим образом не напоминает о себе в обычной жизни, и не влияет на ее качество.
    Как итог: ни разу о своем выборе врача не пожалела. За 3-им ребенком, скорее всего, не пойду, но если спросят – рекомендовать Колота Александра Андреевича буду.

  • Виктория
    Posted 27-04-2020 14:08

    Спасибо Вам, Бакшеев Сергей Николаевич и Белько Лена, за ваш профессионализм, за вашу чуткость, осознанность и человечность!! Благодаря вам у меня есть прекрасная доченька)

  • Ирина
    Posted 27-04-2020 14:02

    Рожала двоих своих деток у Колота Александра Андреевича, с которым впервые познакомилась 7 лет назад, когда лежала на сохранении. Очень подкупило его эмоциональное спокойствие, на вопросы дает исчерпывающие ответы, в беседе возникает ощущение что знаешь этого человека уже много лет, для меня это очень важно. При осмотрах очень аккуратен, доставляет минимум дискомфорта (на сохранении, в первую беременность, лежала около 3х месяцев, поэтому сравнивать есть с чем).
    В род.зале практически от меня не отходил, и, в том что я и в первый и во второй раз родила самостоятельно, во многом его заслуга. Ну и швы, оба раза ровненько зашито то, что было надрезано, все зажило отлично, ни коим образом не напоминает о себе в обычной жизни, и не влияет на ее качество.
    Как итог: ни разу о своем выборе врача не пожалела. За 3-им ребенком, скорее всего, не пойду, но если спросят – рекомендовать Колота Александра Андреевича буду.

  • Юлия
    Posted 27-04-2020 13:49

    Рожала в этом роддоме, в июне 2019, уже в новом отделении. Были партнёрские роды. Условия просто шикарные,чисто,уютно, обстановка как дома. Питание на высоте (ничего дополнительно не покупала, было вкусно и хватало с головой). Внимание персонала приятно удивляет. Акушерка за весь период родов не оставила меня ни на секунду(стыдно, но не помню имени этой чудо женщины) . Врач Манжула Людмила Васильевна, спасибо Вам за высококвалифицированную помощь. Если рожать ещё, то только в этот роддом.

  • Татьяна
    Posted 27-04-2020 13:44

    Рожала в 2019 году.Все понравилось,только лучше было бы если врачи хоть иногда рядом были,но я не просила впринципе,и с мужем были на связи.Все понравилось,врачи большие профессионалы!!
    Первый раз рожала в г.Украинке,есть с чем сравнивать,там конечно жесть(
    В следующий раз только в 3 роддом!!!)))
    Рожала у Прищепы.Хороший врач👍👍👍

  • Наталія
    Posted 27-04-2020 13:32

    Бала Оксана Олегівна – лікар від Бога, та Людина з великої літери. Завдяки їй з’явилася на світ моя довгоочікувана донечка.
    Оксана Олегівна, дякую ще раз за підтримку та віру в найкраще.

  • Анастасія
    Posted 27-04-2020 13:12

    Дуже гарні лікарі,особливо мені подобається Наталія Вікторівна. Я до неї ходжу уже четвертий рік,вона допомогла дуже багато в чому. Лікар від Бога.

  • Юлия
    Posted 27-04-2020 12:57

    Родила двоих деток с разницей в 15 лет- небо и земля! Роддом очень поменялся👍🏼 Рожала в 2018 у Гапоненко- хороший доктор, но отдельная благодарность его акушерке- она супер!!!!!
    Очень хороший начмед Татьяна Генадиевна- всегда выслушает и поможет!
    С ЖК нравятся Бакшеев и Животок👍🏼
    Единственный кто оставил негатива немного так это заведующая детским отделением, не помню как зовут точно вроде Вера Иванвна Бойко… неприятная бабуля, всегда чем то недовольная и всегда требующая денег,…
    а так персонал хороший, ремонт везде постепенно делают!

  • Людмила
    Posted 27-04-2020 12:47

    Найкращий колекив найкращого полового будинку!!! 🌹😍
    З любов’ю згадую увесь персонал♥️ Ви подарували мені найдорожче-моїх діток!!!
    Успіхів і процвітання вам і вашим родинам!!!

  • Тіна
    Posted 27-04-2020 12:38

    Народжувала у Манджули Л.В другу дитину в 2019 в першому акушерському відділені, Завдяки підтримці лікаря і персоналу народила сама( природні пологи)після КР. Ви-найкращий пологовий в Києві!!!ми їздили, зустрічались з різними лікарями до цього.
    Атмосфера, відношення до жінки і дитини, до сім’ї в цілому на вищому рівні.
    Не хотілося навіть так швидко їхати додому. Дякую вам за таке ставлення, за професіоналізм, людянність. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  • Марина
    Posted 27-04-2020 12:27

    Вперше я познайомилася зі своїм лікарем Бакшеєвим Сергієм Миколайовием ще 12.5 років тому. Тоді я народила свого Сергія Миколайовича🤗. 31 березня цього року я народила двійню. Нажаль під час карантину чоловік не зміг буди присутнім, але онлайн він бачив народження своїх діток. Я дуже вдячна Сергію Миколайовичу, лікарю від Бога та бригаді медичного персоналу, які мені допомагала в пологах. Також я хочу подякувати його акушерці Леночці Белько, яка всю вагітність спостерігала перебіг та надавала цінні рекомендації 🙌
    Я бажаю продовжувати в тому напрямку. Вам міцного здоров’я та добробуту)))))) 😘😘😘

  • Марина
    Posted 27-04-2020 12:10

    Рожала первый раз в 2018 году с Россинской Ириной Васильевной, все прошло замечательно, были партнёрские роды. Второй раз в марте 2020 с Манжулой Людмилой Васильевной, все прошло прекрасно. Также лежала в отделении патологии, хороший медперсонал, хорошее отношение. Если ещё раз, то только 3 роддом!

  • Светлана
    Posted 24-04-2020 19:04

    Ровно 14 дней, как я стала мамой. Хочу поделиться впечатлениями от этого родома! Рожала практически в онлайне с мужем))) очень круто придумали) Рожала у Руслана Владимировича ДОвгалёва. Чудо-врач)))) Не думала, что роды могут проходить даже с юмором)))) Брала индивидуальную послеродовую палату, на всякий случай. Питание хорошее, педиаьр приходила регулярно на осмотр малыша, молоко быстро появилось. Выписали на третий день. Впечатления от роддома только самые лучшие 🙂

  • Каріна Вікторівна
    Posted 23-04-2020 19:02

    Доброго дня! Народжувала вже вдруге в 3 пологовому за місцем прописки. Перша дитина 2009, друга – 2020. Приємно бачити, які позитивні зміни відбулися тут ха цей час. Оновився персонал, їх ставлення до пацієнтів дуже відрісняється в кращу сторону від того, що було 11 років тому. Чи то люди підібралися такі, які працюють тут за покликанням, а не від безвиході. Чи то так класно з ними працює адміністрація і навчає нормальному відношенню до пацієнток. Стан пологового зараз теж просто на рівні приватних! Не у всіх відділеннях ще, але, по-моєму, ремонт там триває і досі. Обладнання УЗД не доісторичне, та і пологові зали зараз не як у фільмі жахів.
    Народжувала за рекомендацією подруги у Артема Володимировича Чернова. Дуже приємний, тактовний лікар, підтримував під час пологів. І ще вдячна педіатру Валентині Івановні, дуже приємна людина і дуже уважна до дитини була. Загалом дуже задоволена якістю медичного сервісу, якщо так можна сказати, в звичайному державному пологовому.

  • Олександра
    Posted 23-04-2020 18:47

    Тахеррафтар Бабак Махмудович, пам’ятаю, як щоразу перед візитом до нього у першу вагітність, хвилювалась, бо ледве могла його ім’я правильно вимовити))) а от на другій вагітності ім’я вже від зубів відскакувало!)))) Чудовий лікар, обоє пологів приймав, все пройшло чудово.

  • Афіна
    Posted 22-04-2020 19:02

    Неможливо передати словами відчуття від першої зустрічі з твоїм новонародженим дитям! ЦЕ щастя, безмежна радість, сльози та любов від самого серця! Це ніби тримати янгола на руках! Пологовий – це дійсно місце, де народжується щастя! А лікарі приводять діточок у цей світ! Це важлива місія, здоров’я вам та сил.

  • Поліна
    Posted 22-04-2020 13:24

    Вдячна за підтримку протягом усієї вагітності та в пологах Пучко Марині Сергіівні🌼
    Гарна людина і прекрасний лікар.

  • Ольга
    Posted 22-04-2020 09:14

    На Великдень я стала мамою)))) Це просто диво, дуже очікувана вагітність (8 років спроб), і на таке свято – пологи)))) Пологи почалися передчасно, швидка приїхала моментально. На чергуванні була Кириленко Юлія Анатоліївна. Пологи пройшли без ускладнень, лікарка дуже привітна, заспокоювала мене, підтримувала. Все пройшло дуже гармонійно.

  • Анастасія
    Posted 21-04-2020 18:50

    Вже 4 дні я в статусі мами 🥰❤️🌸🌸🌸
    Віра Олегівна Данько, 2980, 49 см

  • Вікторія
    Posted 21-04-2020 14:31

    Дуже чекала на появу донечки! Нарешті))) після 3 синочків))) коли підросте, розповідатиму, в які часи вона була нроджена. Величезна подяка лікарям. Пологи приймала Тетяна Геннадіївна Петренко. Завжди на зв’язку і завжди максимум підтримки! Пологи пройшли чудово, вже маю досвід))) З Петренко це друга дитина. Дуже рекомендую цю лікарку! На неї завжди можна покладатися!

  • Кристина Сергеевна
    Posted 20-04-2020 19:01

    Девочки, и все, кто будет читать мой отзыв: я рожала БЕСПЛАТНО. Реально бесплатно. Родила 14.04. Ни в кассу, ни на руки никому ничего не платила. Наблюдалась у своей участковой – Олефир Веры Сергеевны. Рожала с дежурной бригадой, ни с кем не договаривалась. Список н ароды – это только вещи для себя и реьенка, средства личной гигиены. Медикаменты не покупаются.

    • Мария2307
      Posted 24-04-2020 11:58

      Спасибо за отзыв о бесплатных родах.Очень пригодился.

  • Татьяна
    Posted 18-04-2020 15:02

    Рожала по договоренности с Довгалевым Русланом Владимировичем. Прекрасный доктор. Рекомендовала подруга, абсолютно разделяю ее мнение и рекомендую его другим! Родила менее, чем за час. Очень легко.

  • Елена
    Posted 18-04-2020 10:11

    ❤️❤️❤️ Олег, 3720, 53 см. 04.04.2020. 🕊
    Мочалова Любовь Николаевна, спасибо, что помогли нам встретиться 🌹🌹🌹

  • Катерина Ральчук
    Posted 17-04-2020 11:27

    9 квітня на світ з’явився мій синочок! 3700, 53 см.
    Вагітність була досить складною, останні 2 тижні лежала на збереженні. За медичними показами потрібно було робити кесарський розтин. Коли підійшов термін, на зміні була Поворозник Оксана Степанівна. Все пройшло дуже добре. Після операції вона регулярно навідувалась, оглядала. Хоч шов ще досить свіжий, мені здається, що він буде акуратним і непомітним)))

  • Валентина
    Posted 16-04-2020 16:27

    04.04 з вагою 4100 народилась моя четверта дитина ))))) 2 хлопчики і 2 дівчинки))))
    Народжувала з черговим лікарем Прищепою Андрієм Петровичем.

  • Євгенія
    Posted 16-04-2020 12:08

    Народжені в карантині. Так казатимуть про наших діточок згодом. Чоловікові не дозволили бути присутнім, відвідини також заборонені зараз. Лікарі намагаються підтримувати як можуть, аби вагітні не почувалися одинокими. Було трошки страшно народжувати з людьми в захисних костюмах та масках, як у якомусь постапокаліптичному фільмі. Однак, краще попередити епідемію, аніж потім від неї масово страждати, тому вважаю ці міри цілком виправданими.

  • Кристина
    Posted 15-04-2020 12:38

    Если уже приключения – так по-полной!))) забеременела незапланированно, но эта новость стала большой радостью для нас с мужем))) полбеременности готовила его к партнерским родам, очень уж мне хотелось, чтоб он был рядом в такой момент. Но он, казалось, потеряет сознание только от одной мысли об этом)))) А тут карантин, мужа не пустили. И мне одной рожать с людьми в защитных костюмах и масках))) Но мне попался классный врач, Приходько Яна Александровна, кажется, на эмоциях отчество не запомнила. Муж роды не видела, но сына уже с первого крика слышал и видел по видеосвязи!)))) Очень круто, что врачи адапитровались к условиям и помогают семьям быть вместе в таккой момент!

  • Світлана
    Posted 13-04-2020 07:32

    Ще вчора я відчувала своє зайченятко під серцем🤰🏼🥰 а сьогодні вже тримаю його на руках🙌🏻 Неймовірний досвід, неймовірні відчуття ❤️ За легкі пологи вдячна Петренко Тетяні Геннадіївна 💐 за наступним зайченятком лише до неї 😁

  • Наталія Анатоліївна
    Posted 12-04-2020 15:20

    Народжувала з черговою бригадою, безоплатно. Палату попросила окрему, то за неї була доплата. Але самі пологи зараз дійсно безкоштовні. Брала в пологовий лише одяг, засоби особистої гігієни, речі для малюка, воду. Переліку медикаментів не вимагали (в 2016 народжувлаа в 6ому пологовому за місцем прописки, так там потрібно було купувати все, навіть, трубки на випадок, якщо в дитини буде рідина в легенях). В 3ому було комфортно, весь персонал чемний, уважний. Харчування теж на рівні. Дуже задоволена.

  • Іванна
    Posted 11-04-2020 13:00

    Ми з чоловіком готувалися до партнерських пологів, мряли, аби він власноруч перерізав пуповину! На жаль, карантин зруйнував усі плани. Але лікарі третього пологового неймовірні молодці!!!! Вони влаштували нам відеозв’язок з перших хвилин появи дитини на світ. Я ніби відчувала свого чоловіка поруч! Він чув перший плач нашої донечки, бачив переше годування! Це величезна підтримка від лікарів. Народжувала в Прищепи, можу радити.

  • Галина Іванчук
    Posted 09-04-2020 19:06

    Я стала мамою, сама навіть ще в це не вірю! Таке диво, нарешті ми зустрілися з цієї сторони))) мій маленький але вже богатир – 4800! Пологи пройшли добре, дуже підтримував Сергій Миколаєвич Бакшеєв, він був свідком як Артурчик ріс, від маленької горошинки до 4800))))

  • Ірина Георгіївна
    Posted 08-04-2020 18:08

    Мій відгук про Оксану Олегівну Балу. Окрім того, що вона чудовий компетентний лікар, вона ще й жінка з неймовірною аурою. Дуже легка в спілкуванні, тактовна. Протягом вагітності були ускладнення, але вона завжди так зрозуміло все пояснювала і доносила, що я жодного разу і не думала панікувати))) Так само і пологи пройшли, максимально природньо

  • Александра
    Posted 07-04-2020 19:19

    Медреформа уже в силе, роды бесплатные, проверила на себе. Государством оплачены роды с дежурной бригадой, стандартное питание и пребывание в общей послеродовой палате ( на 3 роженицы). Все доп.услуги – платно, но не знаю цены, т.к. брала стандартные условия.

  • Маргарита
    Posted 06-04-2020 15:20

    Сікачов Борис Анатолійович – неймовірно класний лікар. З гумором))) І пологи пройшли на позитиві)) Обрала його за рекомендаціями подруги і подруги подруги. Коли почали відходити води, одразу йому зателефонували і він вже зустрічав мене в пологовому, коли швидка приїхала. Після пологів теж до мене навідувався і контролював мій стан аж до виписки. До малюка дуже ласкавий був))) Справді класний лікар!

  • Олеся
    Posted 05-04-2020 19:58

    Боже, бережи лікарів цього пологового! Цей заклад – зразок для інших. Організація, порядок, ввічливе ставлення персоналу до пацієнток. Пологовий будинок #3 не гірший за будь-який приватний!

  • Поліна
    Posted 04-04-2020 17:33

    Щиро вдячна за злагоджену роботу лікарів 3 пологового будинку. Народжувала з черговою бригадою, без анестезії, природні пологи. Лікарі стручались мінімально, все пройшло легко. Перебувала у звичайній післяпологовій палаті на 3 жінки. Умови нормальні, харчування теж.

  • Алина
    Posted 03-04-2020 10:36

    Рожала с Бакшеевым, уже второго ребенка, это супер врач! Очень благодарна за поддержку и за “роды онлайн”)))

  • Оксана
    Posted 02-04-2020 09:44

    Із величезним задоволенням раджу Манжулу Людмилу Василівну! Вона вела усі 3 мої вагітності. І завжди все проходило дуже гармонійно, спокійно та легко. Також дуже допомогла Школа вагітних при пологовому (відвідувала до карантину). Саме завдяки її ведучій Олені Василівні кожна вагітність була максимально природнім процесом. Саме завдяки такому ставленню лікарів я не побоялась народжувати стільки разів, і цілком припускаю, що 4 вагітність теж буде на радість)))

  • Кристина Марченко
    Posted 30-03-2020 15:23

    Татьяна Геннадьевна, врач от Бога. Всегда на связи, поддержит, успокоит. Ходила двойней, вторая беременность, второе КС. Все прошло отлично 👌🏻 Марк и Диана пришли в этот мир здоровыми, с волосами и маникюром))))

  • Ирина Викторовна
    Posted 28-03-2020 10:20

    Благодарна всему коллективу первого физ.акушерского отделения за помощь, поддержку и сохранение спокойствия в такое нелегкое время!!

  • Олена
    Posted 27-03-2020 21:18

    Яке це щастя, тримати на руках новонародженого сина ❤️ Нехай там за вікном вірус, гречка, паніка, але коли вдихаєш запах малюка – весь негатив довкола зникає.

  • Виктория Олеговна
    Posted 26-03-2020 18:00

    Эпидемия эпидемией, а роды по расписанию))) Спасибо за отношение, за помощь, спасибо, что заботитесь о безопасности пациентов, спасибо, что работаете в несколько смен и всегда на чеку. Наблюдалась и рожала у Петренко Т.Г, Очень опытный врач и невероятно мудрая женщина.

  • Олеся
    Posted 25-03-2020 16:56

    Лікарі молодці! Величезна подяка, що навіть в умовах карантину та тої паніки, що створює ЗМІ, лишаєтесь мудрими, компетентними, готовими допомагати з’являтися новому життю на світ! Дякую за Артура, 20.03.2020, 3690, 52 см.

  • Ірина Володимирівна
    Posted 25-03-2020 13:53

    Складний час настав, заборонено відвідування родичів, не можна народжувати з чоловіком, але персонал дуже намагається не піддаватись паніці, тримати порядок в пологовому, дотримуватись усіх санітарних норм в умовах епідемії. І якісно виконувати свою роботу. Величезна подяка за те, що тримаєтесь! Народила 21.03. Через 3 дні виписали, а тепер #залишаюсьвдома!

  • Анжела
    Posted 24-03-2020 18:12

    Очень переживала, как рожать в карантин. Старалась не нервничать и абстрагироваться, и сидеть дома. Но паника все равно нагнетала. Видимо, поэтому начались преждевременные схватки. Сразу скорая и в роддом. Наблюдалась у Бакшеева, у него и рожала. Было слишком больно, поэтому пришлось анестезию делать. Так вот комбинация Бакшеев и Фоменко – это просто фантастика))) Невероятно слаженная работа специалистов высокого класса. Роды прошли прекрасно, менее, чем через 1,5 часа после поступления роддом, я уже держала на руках свою Анабель. К сожалению, мужу не разрешили присутствовать на родах, и посещать до выписки. Но, эти вынужденные меры никак не омрачили наше радостное событие)))

  • Ольга Викторовна
    Posted 10-03-2020 12:38

    При всем моем скептицизме вынуждена признать, что цивилизация добралась идо гос.роддома. К этому так точно))) Отличный ремонт, новое оборудование. Видимо, и врачам самим приятнее работать в таких условиях, т.к.они очень вежливы, приветливы и отзывчивы.

  • Марина
    Posted 27-02-2020 18:47

    Рожала 17.01.2020 своего долгожданного сынишку! Приехала с небольшим открытием и схватками в 4 утра, в приемном очень быстро и вежливо приняли, оформили, сделали КТГ. Перевели в родблок. Акушерка супер! Хоть я и попала в пересменок, которого все так боятся. Врач тоже попался хороший во время родов говорил , что делать.. В послеродовом отделении все тоже хорошо. Персонал вежливый. Условия хорошие, все удобно. Душ, туалет на два бокса. Сынуля все время находился со мной. Опытный врачебный коллектив, внимательный и отзывчивый медицинский персонал! Вообще отношение – просто потрясающее и в родблоке, и в послеродовом отделении, и при выписке. Огромное спасибо всему персоналу роддома 3!

  • Александра
    Posted 27-02-2020 18:41

    Рожала 27.01.2020г. Очень долго не могла определиться с роддомом. Но решила, что поеду как есть, по месту жительства отношусь к 3. Роддом очень хороший. Во время схваток медсестра постоянно приходила, проверяла самочувствие, во время самих родов тоже очень помогали. Я осталась очень довольна. Однозначно рекомендую!

  • Евгения
    Posted 26-02-2020 18:30

    Все понравилось, начиная от приемного отделения и заканчивая послеродовым. Медперсонал – профессионалы своего дела, отношение к роженицам на высшем уровне, все внимательные и доброжелательные, как раз то, что и требуется в это сложное время.

  • Галина
    Posted 25-02-2020 18:23

    Рожала здесь 8 мая 2019 года. Лежала до родов в патологии. Медперсонал супер, ни одного плохого или грубого ответа. Если надо все повторяли несколько раз и спакойно. Очень отзывчивые и добрые люди. После родов, все очень понравилось, акушерки и детские врачи лучшие!!! Всем советую этот роддом, есть с чем сравнить, всё-таки 3тий ребенок. Остались самые светлые впечатления от этого места и людей.

  • Яна
    Posted 19-02-2020 11:48

    Рожала 23.07.19. Родила здоровую дочку. Правда в итоге делали кесарево сечение, потоу что ребенок был крупный. Довольна персоналом: всё рассказывали, показывали, замечательный анестезиолог, отличные санитарки, хорошее питание, чистота, порядок, хороший специалист по грудному вскармливанию. Все приветливые, иногда шутили, впечатление, как на курорте побывала. Всё чётко, ясно. В 3 роддоме работают прекрасныйе врачи, специалисты высшего уровня. Второго ребенка только к вам)))

  • Ольга
    Posted 19-02-2020 11:26

    Народжувала 8 лютого цього року. Враження найпозитивніші. Персонал доброзичливий, уважний, все від санітарок до начмеда намагалися створити сприятливу обстановку. Пологи приймала чергова бригада (вибачте, не запам’ятала ні імені ні прізвища), всю ніч після операції заглядали і цікавивилися моїм самопочуттям. Медсестрички в реанімації і в дитячому відділенні, педіатру, лікарю і акушерочка в післяпологовому відділенні, низький вам всім уклін за вашу працю.

  • Оксана Ковальчук
    Posted 17-02-2020 17:35

    Хочу выразить огромную благодарность роддому №3 за мои прекрасные роды путем кесарева. Врачи – настоящие профессионалы, сделали все максимально грамотно и без последствий, шов идеальный. Благодаря вам родилась здоровая долгожданная дочка. Низкий вам поклон, и премию выпишите им, они её заслуживают. Так же хотелось бы выразить свою благодарность главному врачу роддома, Он максимально внимательно относится к каждой роженице, к каждому случаю, свой подход, очень вежливый. Роддом очень хороший, в палате чисто, питание хорошее, везде убрано, уборка ежедневно, ночнушки, халаты каждый день можно менять. Всем советую, кто сомневается в выборе роддома, не сомневайтесь, роддом очень хороший. Я рожала бесплатно, и весь медперсонал был максимально вежлив со мной и с другими роженицами

  • Hanna Slipchenko
    Posted 16-02-2020 06:40

    Перебувала в відділенні гінекології №1 12-13 лютого 2020року.
    Дякую лікарям Забудському О.В., Яремчуку І.М, Малишенко Д.М. та медсестрі Колесник Т. за професійну допомогу в вирішенні моєї проблеми зі здоров’ям. Процедура була проведена бездоганно!
    Почуваюся на разі добре.
    Бажаю здоров’я і професійних успіхів всім працівникам відділення , адже робота важка та нервова.

  • Виктория Рудакова
    Posted 10-02-2020 16:36

    ОГРОМНОЕ СПАСИБО ЗА ТЕПЛОЕ, ДОБРОДУШНОЕ ОТНОШЕНИЯ К РОЖЕНИЦАМ И ДЕТКАМ! я была восторге!!! Родила без проблем, легко и быстро благодаря ХОРОШИМ, ДАЖЕ ЛУЧШИМ ВРАЧАМ!!! От души, лучшего отношения не видела не где!! Если рожать то только там!! Персонал на высшем уровне, очень хорошо и со всей душой относятся к своей работе!!спасибо большое!!

  • Інна
    Posted 08-02-2020 20:47

    16.09.2019 народилася моя донечка. Сам процес родів проходив довго (25 годин!) і наразі важко уявити, що було б, якби не рішення народжувати в 3 пологовому і з командою професіоналів на чолі з зав відділення Людмилою Василівною. Але! Народила я донечку самостійно з підтримкою коханого (були партнерські роди) без жодних стимуляцій. За що особливо вдячна! Також були прекрасні умови в післяпологовий період. Дуже допомогла спеціаліст з грудного вигодовування налагодити цей не легкий процес. Велика подяка Марині В’ячеславівні!
    Дякую дуже команді професіоналів пологового будинку №3! Ви робите неймовірно важливу роботу!
    Наступних діточок – приїдемо до вас народжувати 🙂

  • Ирина
    Posted 07-02-2020 17:31

    22.01.2020 в 3м роддоме родилась моя доченька. Предварительно ни с кем не договаривались. От всей души благодарю команду, всех кто участвовал в процессе за профессионализм и уважительное отношение. Рождение прошло естественно без анестезии и прочих вмешательств.
    Рядом был муж, за что ему отдельная благодарность, его участие и поддержка дорогого стоит.
    О деньгах никто словом не обмолвился. Поблагодарили сами, по возможности.

  • Аня
    Posted 31-01-2020 17:04

    Родила здесь двоих деток. Сын родился в ноябре 2019-го. Всё прошло хорошо, слава Богу! Персонал вежливый, внимательный и профессиональный. Огромное спасибо Вам за моих деток!!!

  • Оля
    Posted 30-01-2020 19:13

    Хочу выразить большую благодарность и признательность всему мед. персоналу приемного и родильного отделения, дежурившими в ночь с 17 на 18 августа 2019 г. за профессионализм и доброе отношение. А также за теплоту и внимательно отношение к своим пациентам. Спасибо вам всем большое!

  • Анна
    Posted 29-01-2020 11:18

    Рожала здесь сыночка 5 марта. Нет никаких слов, чтобы выразить мою благодарность! Рожала сама, не по контракту, надеясь на лучшее! И лучшее в моей жизни произошло: лучшие врачи помогли появиться на свет моему лучшему мальчику на свете! Спасибо вам за сына! Женщины, никого не слушайте! Это лучший роддом!!!

  • Мария
    Posted 27-01-2020 14:46

    Это прекрасный роддом! Слава Богу в другие места не попала, потому что роды начались не в 40 недель, а в 38. В итоге по скорой попала именно в 3-тий. Благодарю команду, которая принимала у меня роды 17.11.2019 – это настоящая команда профессионалов! Все абсолютно действовали слаженно, оперативно, отзывчиво и профессионально, что у меня просто нет слов, Спасибо вам большое)))))

  • Елена
    Posted 22-01-2020 14:23

    Хороший роддом, грамотный и вежливый персонал, помощь оказывается на высоком уровне, врачи как детские, так и взрослые профи в своем деле. Оценка 10 из 10.

  • Анна
    Posted 21-01-2020 11:16

    Рожала 2 сентября 2019 года, Первые роды. Понравилось все. Отличный родзал. В палате душ и туалет, даже питание мне понравилось (как для больницы очень не плохо).
    Конечно, самое важное в роддоме это врачи. Идеально, у меня просто нет слов. Врач, который принимал родыв этот день – шикарный, очень грамотный, все четко, ничего лишнего. Акушерки у меня были потрясающие. Все четко, слажено. Спасибо им огромное, я даже не поняла что уже родила. Их слаженная работа и профессионализм мне очень помог.
    Далее детское отделение и педиатрия. Тоже восторг. Все приветливые, максимально помогают. У меня со вскармликванием не получалось. Девочки по сто раз мне объясняли.
    Короче говоря, впечатления самые положительные, персонал отличнейший. За вторым по любому только сюда.
    Никто никак денег не за прививки, уколы выписки и прочее не просил. Мне даже не верилось что люди могут помогать просто так.
    Еще раз огромное спасибо врачу и акушеркам которые помогли мне!

  • Ирина
    Posted 20-01-2020 16:09

    Рожала 04.01, без предварительной договоренности, роды первые, все прошло супер, медперсонал все профиссионалы своего дела. Анестезиолог просто умничка, очень внимательный и профи еще тот. Спасибо роддому 3 и дежурной бригаде за мою прекрасную доченьку. Когда такие врачи то в жизни ничего не страшно, на моих родах были ЧЕЛОВЕКИ с большой буквы и профессионалы самые лучшие. Пусть Бог таких людей благославляет и поддержует всегда, такие люди у них все в жизни должно быть хорошо. После таких роддов и второй раз родить не страшно, но я еще с этим подожду))))

  • Дарья
    Posted 15-01-2020 13:53

    Спасибо огромное! Все прошло очень легко и мы очень вам благодарны!!!8.11.2019 родилась моя доченька. Как хорошо,что мы попали в ваши руки!

  • Галя
    Posted 24-12-2019 15:12

    Хочу поблагодарить персонал отделения патологии и врача который принимал у меня роды и акушерки которые дежурили 16.12.2019 г,. Спасибо вам большое, благодаря вашему профессионализму остались только хорошие впечатления о родах (они были первые).

  • Виктория
    Posted 19-12-2019 17:39

    Я рожала в этом роддоме в августе этого года. Рожала на платной основе, так как сама не местная. До родов пролежала тут 1 неделю и после родов тоже около этого срока. Лично мне все понравилось, мед. персонал квалифицированный, знает свое дело (по крайней мере я только с такими сталкивалась), условия тоже мне понравились. Если буду рожать еще, то поеду именно туда. И подруги мои многие рожали там, все остались очень довольны.

  • Александр
    Posted 16-12-2019 13:58

    Пока сложно что-то сказать. Свежий ремонт. В роддоме отношения к пациенту хорошое. Жена на 32 недели беременности. Будем здесь рожать. Как проходят здесь роды и какое отношение к роженицам отпишусь чуть позже. Всем здоровья. Берегите себя и своих близких.

  • Наталя
    Posted 13-12-2019 17:05

    Рожала в начале марта, на платной основе. Очень довольна тем, что остановила свой выбор на 3 роддоме. Все на высшем уровне. Оборудование, помещения и т.д. И, что самое главное, люди. Профессионализм врачей, отзывчивость и доброжелательность медсестёр и даже уборщицы, как родные бабушки заботятся о начинающих мамочках, как о своих внучках. И это не от того, что платная основа. Ко всем одинаковое отношение. Очень стыдно, что в суете не запомнила ни одной фамилии. Очень благодарна врачам, которые сделали все, чтобы мои роды прошли легко и ребёнок родился здоровым. Остались только самые положительные эмоции. Всем рекомендую и желаю пройти эти сложные часы легко и так же комфортно, как и я. Спасибо роддом №3!

  • Юлия Жуковская
    Posted 12-12-2019 16:03

    Очень внимательные врачи .Рожала в октябре . Благодаря им появилась на свет моя кнопочка 🙂 Советую!

  • Тетяна
    Posted 10-12-2019 11:42

    Народжувала в новому відділенні на наступний день після відкриття)) Умови відмінні, ставлення персоналу теж радує! Спостерігалася у Бакшеева, пологи приймав Гапоненко Андрій Геннадійович. Обидва лікарі чудові і акушерка Белько Олена, по батькові, на жаль, не пам’ятаю. Спасибі величезне за мою крихітку і за людське ставлення і підтримку в такий важливий момент!

    • Дарина
      Posted 30-04-2020 17:20

      Народжувала в пологовому і не на мить не пожалкувала!
      За місяць до пологів підписала обмінну карту з пологовим,але з лікарем не домовлялась,погодилась на чергову бригаду і заплатила офіційні 3000грн так як мені видали чек,благодійний внесок.Коли почались перейми відразу поїхали до пологового,і почали оформлення,відразу на першому поверсі оглянула лікарь,потім мене відвели в палату безпосередньо в якій я народжувала.В палаті чудові умови,нові меблі і все чистенько,також був м’ячик для вагітних,шведська стінка, диван,тумбока,і столик для немовля!На протязі переймів лікарь який приймав пологи заходив до палати кожну годину і перевіряв мій стан,медсестра також дуже часто перевіряла серцебиття дитинки,відношення працівників було дуже приємне,і привітне)
      І ось я народила,нас перевели вже в палату в якій ми з дитинкою перебували три дні)На протязі цього періоду лікарі все контролювали.Все було на вищому рівні,якщо буде ще можливість народити обов’язково повернусь)

Залишити відгук

Ім'я
E-mail
Відгук